dijous, 16 de juliol del 2009

JULI VA PUBLICITAR MAL LA BATUCADA

La regidoria de Cultura de Simat, que dirigeix el regidor del BES Juli Ibáñez, va anunciar mal la batucada. De segur que molta més gent haquera participat si s'haguera publicitat bé. No es va anunciar fins el dia abans, dijous 16 de juliol, a través de la xarcia Facebook i de la web municipal.
El regidor del BES ha demostrat que la programació festiva i cultural està improvisada, el que impedeix fer la difusió adequada. L'acte s'anuncia com la programació cultural del cap de setmana, però la resta d'actes, com el contacontes per a majors a les 22:30 a l'antiga mesquita, ja havia estat anunciat abans.
La programació cultural del cap de setmana es completa amb el Corral Rock, un festival que es celebra al Pla de Corrals divendres i dissabte a les 23:00, i el XXVIII Festival de la Valldigna de Bandes de Música diumenge a les 22:30 al portal del Monestir, amb la participació de la Unió Musical del Real de Gandia i la Societat Unió Musical de Simat de la Valldigna.
I tot això amb un agreujant: el programa oficial de festes encara no s'ha distribuït. El regidor consumirà gran part dels actes sense haver-los anunciat de forma oficial. El dubte és si ara quan es distribuïsca el programa hi figurarà la batucada, el contacontes i el festival de bandes.

111 comentaris:

Anònim ha dit...

de nou l´heu tornat a cagar amb la vostra finalitat de tirar per terra tota iniciativa que es fa a simat, sixte escrihuela, professor simater de percussió a tenerife és qui ha organitzat tot, els cartells estan des de la setmana passada al poble i ahir es va fer ja bando

Anònim ha dit...

I el programa de festes? On està? Tu el tens?

Anònim ha dit...

que jo sàpiga en l´època del vostre benvolgut sebastián (assidu comentariste d´aquest blog) i del no tan volgut colom internet no existia per a ells no es comunicava res per la red, es repartia el llibre de festes 1 setmana antes, pero mira como sou eh?? jejejej

Anònim ha dit...

Als intoxicadors professionals. Ningú ha criticat Sixte ni la batucada. Només han dit que les coses es podien planificar millor i anunciar-les amb més antelació. És evident que s'està improvisant.

Anònim ha dit...

m´ho pots discutir això "Vigilant dels comentaris contra arc iris"? l´any passat es va repartir el llibre despres de snt jaume

Anònim ha dit...

I on estaves tu que no ho vas denunciar?

Anònim ha dit...

Per què no tireu carretera de Xàtiva amunt? . Així durarà més la batucada i no molestarà a tanta gent.

Anònim ha dit...

Estaven negociant la moció de censura. Per això no ho van denunciar. Estaven preocupats per quin tros de vara li tocava a cadascú. Quan eren oposició, no feien oposició. I ara que són govern, no volen que ningú faça oposició. Doncs vet per on. Hi ha oposició.

Anònim ha dit...

Resiste Honduras Resiste!

Anònim ha dit...

vet per on... argando y estragón!

benvinguts pues a l´oposició, quan tu Sebastián tenies la vavavareta no te la feien... i això que asfaltaves tot el que et donava la gaana eh?

Anònim ha dit...

Doncs haver-ho denunciat tu, cara fogassa. On estaves? Estaves negociant un tros de vara? Tu repartint-te el pastís i el poble sense oposició.

Anònim ha dit...

Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

al de les 11:29

ACABES DE REAFERMAR EN TOT: PP i ARC IRIS una mateixa "COSA"

"Tu repartint-te el pastís i el poble sense oposició"

(ja sabem qui era pues el pacte PP-ARC IRIS)

NO COMMENT...

Anònim ha dit...

jo jo jo jo

envainada per tota l´esquadra!

Anònim ha dit...

Arc Iris va ser l'únic que durant l'etapa de Sebastián va denunciar que la cosa no anava ni avant ni arrere, mentre els demés estaven ocupats en medir el tros de vara. Ho podeu confirmar a l'arxiu d'aquesta web. Nyas, envainada per baix les cames!!!!!

Anònim ha dit...

Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Que passa, tripartito, que feu en falta la manca d'oposició? Somieu en governar sense oposició? Vaja, vaja.

Anònim ha dit...

El pacte era PSOE-Macartur. Mireu lo que ha tardat en tindre llicència per als seus garitos.

Anònim ha dit...

Arrieros somos i en camino nos encontraremos

Anònim ha dit...

Malgrat el pacte PSOE-McArtur el local no té ningun tipus de llicència, simplement té el vist i plau de l´Ajuntament,
Passa algo?
Si algú té queixa que parle ambMcArtur perquè Eladi se´n va de vacances.

Anònim ha dit...

Estem igual que en els temps de Colom

Anònim ha dit...

Pitjor.

Anònim ha dit...

La batucada eixirà del carrar d'Al Tall.

Anònim ha dit...

Jojojojo, el que ja deiem, una concatenació constant de cagades. No aprendreu mai? Informeuvos abans de publicar les coses. La batucada l'ha organitzat Sixte amb motiu (si voleu) del seu casament amb uns músics que són companys seus. Que pinta el regidor ací? Si ha informat més tart o més pronte ja ha fet massa. Vosaltres mateixos no podeu arribar a vore la magnitud de les vostres ganes d'atacar a l'ajuntament?

Web Arc Iris, cagades dia si i dia també. Alomillor esteu desacreditan-vos un poc, no? no se...
Apreneu que si pixeu cap al cel, potser acabareu calentets i banyadets.

Anònim ha dit...

Simat està ple de cartells, fa tres dies que fan bando i digueu que no s´anuncia?
L´organitzador, Sixto i amics, ho ha posat el dia que ha volgut i a l´hora que ha volgut, amb el tro i so que li toca, pot se a l´altra vos preguntarà si vos va bé eixe dia o ho deixa per altre. despres cadascú pot fer el que vulga sopar, berenar o prendre la fresca això ja es lliure.
Pobre xic quin disgust li haveu donat tres dies abans de la boda amb la ilusió que té.

Anònim ha dit...

A vore. L'Ajuntament anuncia per la web la Primera Batucada a Simat. Això vol dir que suposadament l'any que ve s'hi farà la segona batucada. I d'ací a dos anys la tercera. I ara resulta que la batucada és pel casament de Sixto. Aleshores, la segona batucada en motiu de què serà? I la tercera? A no ser que Juli Bes faça com amb el cicle de cantautors valencians, del que nunca más se supo.

Anònim ha dit...

Ara l'ajuntament col.labora amb les despedides de soltero?

Anònim ha dit...

El que teniu que fer amb Sixto és tornar-li el contracte de manteniment del sistema informàtic de l'Ajuntament. Pa una empresa que tenim a casa, i li lleveu la feina.

Anònim ha dit...

Això, si l'any que ve no es casa Sixto, qui farà la batucada? Anirà Juli tocant el timbal?

Anònim ha dit...

I ALTRA CAGADA D'ARC IRIS!!!!!
JOJOJOJO SOU ELS HUMORISTES DE SIMAT

Anònim ha dit...

Bé, bé. Com algú ha tractat de confondre a través dels comentaris provant de tirar-li les culpes a Sixto, he volgut eixir de dubtes i he anat a comprovar la programació cultural del cap de setmana a la web oficial de l'Ajuntament de Simat, i la batucada és un dels que apareixen a la programació. Per tant, dubte aclarit. Si la organització ix bé, la cosa és de l'Ajuntament. Si ix mal, és de Sixto. Per tant, com a acte oficial que figura a la programació oficial, l'organització i la forma de difondre'l ha estat nefasta. I si l'acte és privat, res a dir.

Anònim ha dit...

Tu ves comptant cagades, però alhora que comptes cagades ves pensant com resoldràs els recursos de les Foies. I de pas ves organitzant la batucada de 2010 a vore si és possible anunciar-la amb un poc d'antelació.

Anònim ha dit...

Más pan y menos circo.

Anònim ha dit...

El de les cagades podia entrar a comentar l'article de les Foies. O això no interessa?

Anònim ha dit...

L'any que ve, concentració de ballarines de la dansa del ventre.

Anònim ha dit...

Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

No, l'any qeu ve congrés del BES el dia del Cristo.

Anònim ha dit...

Xiula-li.. que te agonia...ixca bé o mal o regular ho organitza qui diu el cartell i col.labora qui diu el cartell amb l´ajuda dels patrocinadors que diuen el cartell... li han posat primera batucada perque no se´n ha fet mai ninguna, per tant si no compte mal es la primera.
"La culpa" la tenen tota Sixto i els amics i ens ho passarem de puta mare tant si vos apanya com si no.

Anònim ha dit...

Aleshores, reconegueu que lo de la batucada és una cagada? O es que voleu dir que per cada cagada la compenseu una bona? Jo no he dit que lo de les foies siga una cagada, si ho havera dit, este comentari estaria baix d'eixa noticia. L'heu cagat, SI o NO? Independentment de l'encert de lo de les foies...

Anònim ha dit...

El de la cagada no es un, som molts. Cagada, cagada, cagada. Teniu tanta pressa en criticar que l'estress vos fa esvarar sense temps a informar-vos. És com el que tria cigrons negres, s'encarnissa i ho veu tot negre. Però que esteu en públic tios i si volem ruire recurrim a altres mitjos!!!

Anònim ha dit...

De moment arrastren més masses que el bloc. Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Jojojo, una vegada més Arc Iris ens ofereix grans perles periodístiques.

Per cert, desde fa un temps vec que esteu molt contents pel resultat de les europees. M'agrada la vostra manera de veure la vida. "Arc Iris, una potència emergent que guanya vots dia a dia" (no gracies a aquesta web). Crec que podria haver una altra interpretació: "A Simat hi ha molta gent d'EU pero lamentablement, a les locals, fugen ben apressa de qui DIU que representa EU".

MÉS PERLES PER FAVOR!!

Anònim ha dit...

Això de que teniu més vots que el Bloc és una perla en gestació. Naixerà quan a les locals no vos voten ni els vostres pares.

Anònim ha dit...

Està molt bé que estigueu contents per un motiu que a mi em pareix preocupant. Que a Simat hi haga molta gent d'EU ( Nacionals i Europees) i que a les locals se vos escapen d'eixa manera a mi em preocuparia més que altra cosa.

Anònim ha dit...

A vore arquers, la cosa està clara. Crideu a les graes o al ciber o a l´ajuntament i pregunteu qui ho paga i qui ho organitza. despres demaneu disculpes a Sixto i reconegueu que l´heu cagada i ja està...el dissabte com desagravi tireu una traca a la seua boda, no crec que siga necessari arribar als cent comentaris que vos diguen que es una cagada monumental. no? o vos interessa mes crear polèmica perque la gent entre a la vostra web?

Anònim ha dit...

BATUCAGADA!!!

Anònim ha dit...

Sabem que no vos interessa parlar amb ningú que sapiga algo sobre la batucada per a així no haver de reconeixer que l'heu BATUCAGADA.

Anònim ha dit...

Perquè no s'ha fet el campionat de futbet?

Anònim ha dit...

Molt bé, això es diu canviar de tema. Quan no ens interessa, mon anem per les rames. A cas esteu reconeguent implicitament que l'eu cagada?

Anònim ha dit...

M'havien aconsellat que, si volia riurem un rato, entrara en la web de l'Arc Iris que té una serie de personatges tot el dia calfant-se el cap en buscar-li els tres peus al gat amb tot el que fan els demés, siga objetivament criticable o no. Li he pegat una mirada i ja m'he avorrit. Tota esta polèmica sols els entreté a ells, jo tinc coses que fer. Que si encara no han repartit el llibre de festes, que si Sixte ho ha anunciat massa tard... Però és que no tenen res que fer! Jo no pense donar-los el gust d'estar llegint-ho. Primera i última.

Anònim ha dit...

Julicagada. Ha volgut apuntarse el tanto i li ha eixit mal.

Anònim ha dit...

Nugueu-se bé el cinturó, aquest canvi de tema tan brutal pot causar danys espinals a qui no el porte!!

Anònim ha dit...

batuarciriscagada!!

Anònim ha dit...

Nova enquesta:
Creus que Arc Iris l'ha cagada?

A)No, Arc Iris mai s'equivoca.
B)On esta el carrer del Tall?
C)Per que no ha hagut futbet?
D)Eixa oronella bola molt baixet, hui aigua

Anònim ha dit...

per què no s´ha fet el campionat de futbet?

no sé, fa 4 anys des de que rita deixà d´organitzar-lo que no es fa

vols jugar tu?

Anònim ha dit...

et falta:
e) amb 25000€ es poden fer tres piscines cobertes.
f) Serra i Juli no van anar a l´ate d´ACPV, a calla si, que si que eixen a la foto. ja ens han pillat altra.

Anònim ha dit...

Guli, guli, a kalifornia.

Anònim ha dit...

Perdó, m'han faltat altres opcions
g) La moció
h) Explicam com es fa un acte a porta tancada on es convida a tot el mon.

Anònim ha dit...

Clar home, fa 4 anys que no és fa el campionat. Com que és el primer d'aquest ajuntament, culpa d'ell. Tot quadra.
Eu senc, m'en he anat per les rames, se que ara ja no vos fa falta excusa per a canviar de tema.
Doneu la cara i reconegueu la batucagada!!

Anònim ha dit...

i) S´hauran de suspendre les festes del poble perque Juli encara no té programa, quan tots sabem que el llibret normalment es reparteix per nadal.

Anònim ha dit...

j)Rafa Ferrando oblidat pel seu poble ret homenatge al Casal Jaume I. com si els que varen proposar el nom de Rafa per l´homenatge foren de Marxuquera.

Anònim ha dit...

Guli, guli, anuncia les coses amb temps i forma i sino vesten als corrals. Vaja concejal de comunicacio.

Anònim ha dit...

això voldries tu rufián.. que se n´anara, que (BES) vos vindria!

perquè ací a qui critiqueu son els que estan a diari treballant a l´ajuntament, encara no he vist crítiques a regidors (invisibles) del govern...

Anònim ha dit...

Ja han intentat apuntarse el tanto de la julibatucada i ara voldran apuntarse el tanto d l'homenatge a rafa ferrando.

Anònim ha dit...

home, Juli que esta gent ni llig els cartells que fa una setmana que estan penjats, ni senten els bandos. que et costa anar a casa a dir-ho? total en son quatre...

Anònim ha dit...

Si estos son 4, el bloc quans ne son, dos?

Anònim ha dit...

El tanto de l´homenatge el tenen les persones que la tenen. no estic parlant de partits, d´ells es la faena i d´ells es el tanto. Informa´t que son simaters.

Anònim ha dit...

Ací qui discrepa resulta que és del Bloc. Pues si que en son, no? I si que en sou pocs a Arc Iris, no?
(Mireu les enquestes)

Anònim ha dit...

K) Foto inèdita exclusiva per cortesia d'Arc Iris (es que no sabiem que "el pueblo llano" també sabeu el que és google earth).

Anònim ha dit...

Hui fa bon dia, eh?!

Un arquer

Anònim ha dit...

Guli, informa bé o dimitix.

Anònim ha dit...

Aci denuncies que no hi ha programa de festes i et diuen jilipolla. Maestros. Que sou uns maestros.

Anònim ha dit...

BLOQUEROS, esteu un poc bojos.
Si no us interessa la pàgina no cal que entreu .
Feu el favor de no contaminar amb la vostra bogeria...

Anònim ha dit...

ei
prohibit parlar mal del psoe ací...

(que tiraran al carrer a l´administraor de la web)

Anònim ha dit...

JAJAJAJA. En la vida he vist un ple de migdia més animat. En compte de dormir, tots donant-li canya al Arc Iris. És que no és per a menys. A vore si deprenen que no poden dir qualsevol cosa i tots a tragarse-ho.Ah, i quina quimera amb el Bloc. Quin trauma. Qué els haureu fet, xicots?

Anònim ha dit...

home, no cal insultar quan dius que no hi ha programa de festes, que programa en deu haver. No s´ha repartit el llibret...com sempre es reparteix la segona quinzena de juliol, com sempre. Cal esperar uns dies per posar aparir a Juli pel que siga que això te igual, pareix que despres de "atacando a Serra I i II" va "Juli es el enemigo".
Fem un tracte, arribem a 100 comentaris i accepteu que l´heu cagada per l´ansia de criticar al xic.

Anònim ha dit...

Si tots els regidors foren tan inutils com Juli, que ha fet el doble de coses en mig any que l´anterior en 13 mesos ens aniria millor a tots.
i l´heu cagada.

Anònim ha dit...

Busca't novia.

Anònim ha dit...

A vore qui la cagá mes: trinquet, cementeri, foies, plenos, ...

Anònim ha dit...

Mentre esteu enmerdant-se Eladi i Juli estan sopant a ca Sagasta a costa del contribuent. A més tenen una vintena de convidats que també estan sopant a costa del contribuent.
Molta màquina de netejar però els sopars els paga el populacho.

Anònim ha dit...

Si es un sopar amb gent de la UNIVERSITAT, algú sap on es pot trobar el conveni anomenat univerSIMAT ? quina quantitat te consiganada, i quins presupostos hi han per sopars i dinars ? per que sembla ser que hi han hagut uns quans. 4 conferències, 19 sopars i dinars, i li fem el llitet al Sr. Eladi Mainar, doctor en història per quan el tiren al carrer els del PSOE de Simat i de la comarcal de la Safor puga ocoupar un carrec en la universitat i seguir sense fer-ne un brot. Per aquest tipus d'elements o els tiren o no se'n van. Tot una estratègia personal recolzada pel BLOC i ESQUERRA.

Anònim ha dit...

podem parlar també de la lluna que es molt bonica. Pero es tracta de que arc iris en dos noticies consecutives la caga donant no se que culpes a un regidor que passava per allí d´un acte del que ni organitza, ni te res a veure.
sols per emmerdar...
I resulta que el que diu a vore qui la caga mes, en ningun dels exemples te res a vore Juli que per cert està fora de simat, no en ca sagasta.

Anònim ha dit...

No soc del Bloc. Ja podeu deixar de tremolar. Com no soc de cap partit, se que l'ajuntament l'haurà cagada en diversses ocasions (moltes o poques) i quan la caga esteu ahí per a dir-ho. Demostreu un poc de vergonya i reconegueu que vosaltres sou els que l'heu cagada ara.
Esta molt bé que els vostres arguments per a explicar esta cagada siguen:
-i el futbet?
-I juli sopant?
-El Bloc és una merda.

Per a tot això podeu posar una noticia. Estos son els comentaris de la batucaGAda, així que no se'n aneu per les rames i reconegueu-ho.
L'HEU CAGADA!!!!!!

Anònim ha dit...

Estic actualitzant la pagina i desapareixen mes de 20 missatges en un minut. de 107 hem passat a 88. algú sap alguna cosa de fenomens paranormals?

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Han estat suprimits tots els comentaris amb insults gratuïts i referències personals de mal gust alienes a la política, d'una i altra banda. No podem ocultar la nostra estupefacció en trobar-nos hui tota la tirallonga de grolleries que s'havien escrit. Arc Iris no té mitjans per estar vigilant 24 hores la web, i si no se'n fa un bon ús, tornarem a filtrar els comentaris.

Anònim ha dit...

Em pareix prefecte que s´eviten i suprimeixquen insults.
Pero també els insults que fas a la nostra inteligència:

BATUCADA
Organitzador: El del cartell Unió Musical (Sixte i amics)
Patrocinadors: Els pares i sogres de sixte.
Col.labora: posant senyals i policia local. L´ajuntament de simat.
Cal una rectificació i demanar disculpes a sixte i al regidor. dos persones menyspreades gratuitament.

Anònim ha dit...

Única denuncia de la notícia: l'acte s'ha anunciat tard i mal per part de l'Ajuntament. Qui vullga involucrar a Sixto o Calixto, que ho faça sota la seua conciència.

Anònim ha dit...

despres de la batucada o com vullgau dir-li,,sixte i els seus amics actuaran en el pub Dalt la font(despres de sopar)

Anònim ha dit...

deu si hi ha gentola pel mon peró es que a este poble de merda abunda eixe tipo de gent.....per desgracia peró al cap i a la fi es el que volem o no ??????????????

Anònim ha dit...

Tens raó, entre julis, serres i eladios, estem aviats.

Anònim ha dit...

JA HA TRET ARC IRIS EL GARBELL A PASSEJAR. MIREU (sols m'he fixat en els últims comentaris, no en els 88) EXEMPLES DE COMENTARIS QUE PASSEN DEL GARBELL D'ARC IRIS:

Anònim Anònim ha dit...

BLOQUEROS, esteu un poc bojos.
Si no us interessa la pàgina no cal que entreu .
Feu el favor de no contaminar amb la vostra bogeria...

Anònim Anònim ha dit...

Si tots els regidors foren tan inutils com Juli, que ha fet el doble de coses en mig any que l´anterior en 13 mesos ens aniria millor a tots.
i l´heu cagada.

Anònim ha dit...

Que sou desde xicotets uns desarraigats socials és una referència personal però justificada per a explicar l'arrel del vostre comportament obsessiu.
El vostre un cas típic de llibre que s'havia d'estudiar com a exemple en la carrera de Psicologia.
Com no heu segut mai protagonistes per mèrits propis, heu trobat una manera de captar l'atenció dels demés camuflant-ho com a crítiques polítiques.
Busqueu l'odi (no dic que el trobeu) abans que la indiferència. Com els xiquets maleïts que trenquen coses.
És una informació que vé al cas per a que els demés vos perdonen més de cuatre coses, no és per a ofendre.
I ara ja podeu censurar-ho,no passa rés. Jo no m'ofendré, comprenc el vostre problema.

Anònim ha dit...

Un 10

Anònim ha dit...

Et vindria millor que et deixaren fer i desfer sense que ningú et diguera res. I quan algú et diu alguna cosa, està malalt. Ha. Malalts són aquells que amb quatre vots es creuen els amos de l'univers.

Anònim ha dit...

Un amic m'ha preguntat què per què no lleven també els cotxes quan hi ha enterro, prou més important que una batucada d'amics..........

Anònim ha dit...

Un 11.

Anònim ha dit...

vixca la batucada.i un altre 10 pal de les 20:01

Anònim ha dit...

98

Anònim ha dit...

99

Anònim ha dit...

Segon alcalde i regidor d'Urbanisme, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Joan Serra i en 13 dies:
«Les sugiero que estén atentos al próximo acontecimiento histórico que se producirá en nuestro planeta: la coincidencia en breve de tres presidencias progresistas a ambos lados del Atlántico, la presidencia de Obama en EEUU y Zapatero presidiendo la UE» ... «Estados Unidos y Europa,i Joan Serra alcalde en funciones de Simat
tres políticas progresistas, tres liderazgos, una visión del mundo, una esperanza para muchos seres humanos».

Anònim ha dit...

100

Anònim ha dit...

Julio dimissió.

Anònim ha dit...

sebastián dimissió!

Anònim ha dit...

Víctor: no dimiteixques pero envia als d´arc iris a fer la ma.

Anònim ha dit...

Arc iris molesta a malandrines, rufianes, filibusteros, truhanes, xoriços, vagos i fantasmes.

Anònim ha dit...

Acabeu de perdre tota legitimitat per a filtrar. Set insults en linia i mitja. Victor, estos impresentables acabaran amb el teu projecte. Encara que tu ja ho deus saber millor que ningú però no tindràs a ningú més amb qui ajuntar-te. Busca, busca, si tens un mínim de serietat.

Anònim ha dit...

pot ser que moleste a tots eixos arc iris, jo que tinc interes en la politica pero no visc d´ella i no soc res dels adjectius que poses, ni insulte: em sent molest amb els xoriços a la porta d´alcaldes, coloms morts a la porta d´alcaldes, anonims repartits de matinada insultant a regidors....
Si em molesta la forma de fer política d´arc iris. si. em molesta que un partit al que he votat en moltes ocasions, EUPV,s´ajunte amb vosaltres.

Anònim ha dit...

Potser el colom mort el vas posar tu. Arc iris va servir en bandeja un altre colom mort, i no de plomes. Només per això tenen el meu vot.

Anònim ha dit...

xoriços, coloms, amenaces de mort i pamflets insultants...¿qui es aquesta gent que truca de matinada?

Anònim ha dit...

Els coloms morts no fan tanta por com els vius. I ara tenim uns Pichonets nous - Eladiets, Serres i Agustines- que li segueixen el corrent.

Anònim ha dit...

I els xoriços millor penjats en les portes que dins l´Ajuntament.
Ja estem fats de que ens xuplen el compte corrent.