divendres, 28 de novembre del 2008

ARC IRIS RECORDA QUE SEGUIM SENSE SABER QUI VA ORDENAR RETIRAR EL CARRER D'AL TALL


Seguim sense resposta oficial. Ni plens ni comissions. Cap regidor del govern municipal se'n fa responsable de la decisió de retirar el carrer que se li va dedicar a Al Tall en compliment d'una moció aprovada el passat mes d'abril. Per més que ho hem denunciat, per més preguntes que hem fet al ple, per més que hem insistit a través de la nostra web, cap representant del govern assumeix la decisió, ni ens diuen de qui va partir l'ordre.
Així doncs, Arc Iris ha pensat en prendre una nova mesura. Anem a presentar la pregunta per escrit i per registre d'entrada dirigida a l'alcalde i cadascun dels cinc regidors restants de l'equip de govern, amb la següent pregunta: Va ordenar vosté retirar el carrer que se li va dedicar al grup musical Al Tall en compliment d'un acord de ple? La resposta necessàriament ha de ser concreta. O sí o no. I el termini per a contestar, d'acord amb la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú, és d'un mes.
Si els sis regidors del govern contesten "no", s'haurà consumat el misteri i aleshores convocarem una convenció d'experts en astrologia per a resoldre'l.
D'altra banda, Arc Iris ha encetat una enquesta per conéixer sobre qui recauen les sospites dels lectors de la nostra web.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Veurem ser d'esquerres no és dir-ho, sinó també actuar com a tal,per això quan governa el PP els d'esquerres tenim assumit que estos són de la frase "per això manem " , "un dels els nostres" per les quals qualsevol animalada que facen no és qüestionada pels seus votants, és mes buscaran arguments per a intentar justificar els seus actes i les dels seus correligionaris.
En canvi els d'esquerres volem que almenys saber perquè es fan les coses i que els nostres representants guarden unes formes mínimes de conducta en els seus actes.
Per això esta web molesta als què manen, perquè no esperen resposta dels seus actes i gràcies a esta web ens assabentem de coses que abans només sabien quatre.
I si voler saber és ser de dretes serem de dretes , PERÒ VOLEM SABER.

Anònim ha dit...

Això que pregunten per ahí de quants sous d'Alcalde es van pagar en el mes d'Agost , no estaria malament saber-ho.

¡VULL SABER QUANTS SOUS D'ALCALDE ES VAN PAGAR A L'AGOST!

Anònim ha dit...

Et done tota la raó.
hi ha gent que no admiteix ni la critica ni la discrepància.
Si son de dretes, és fins i tot normal.
Però gent que es diu d'esquerres i que es molesta, s'enfada i fin i tot amenaça, perquè critiques, això si que és greu.
I demostra que d'esquerres només tenen la façana o el carnet.

Anònim ha dit...

Un 10 per al de VOLEM SABER aixo si sense mentires, que al final, casi tots els politics sou igual. Avore si consevol , de vosaltres(als politics I al del 12000€ ts que tampoc son tans.) Pega una miradeta, avore si pot ser, posar zona wifi, per tot el poble, avore si aixina , mos resulta , mes baratet , aso de l'internet, que entre linia i tarifa plana ens ix per uns 40 €. I ja nian pobles que en tenen, au menejeuse politics.Feuo pel poble, Que astigueu bon