dijous, 6 de novembre del 2008

NINGÚ ES FA RESPONSABLE DE L'ELIMINACIÓ DEL CARRER D'AL TALL


Lloc en el que estava col.locada la placa del Carrer d'Al Tall, i que va desaparéixer de forma misteriosa el mes d'agost.
El ple de l'Ajuntament de Simat va aprovar per majoria a principis d'any, amb el govern del PP, i a proposta d'EU-Arc Iris, dedicar un carrer al grup musical Al Tall. L'alcalde del PP va acatar el manament del ple, va dedicar el tram urbà de la carretera de Xàtiva a Al Tall, i fins i tot hi va col.locar la corresponent placa que lluïa al cantó del taller de Mario.
En produir-se la moció de censura, el nou govern local del PSPV-Bloc-Esquerra Republicana ordena de la nit al matí retirar la placa amb nocturnitat i traïdoria, i sense donar cap explicació. A hores d'ara, no hi ha hagut forma de conéixer el responsable de la decisió, ni els motius d'una acció que suposa desobeïr un acord del ple.
Al darrer ple el nostre regidor va preguntar pels motius de l'eminació del carrer i pel responsble de la decisió, però no va tindre resposta, només ambigüitats.
La placa del carrer d'Al Tall es va retirar el mes d'agost, mentre l'alcalde feia vacances a l'Orient Mitjà, i el segon alcalde, el republicà Joan Serra, feia d'alcalde. Tot i això, Serra no ha assolit la decisió de retirar la placa. Tampoc ho ha fet l'alcalde ni cap altre regidor del govern local. Per tant, ningú ha ordenat la retirada de la placa i l'eliminació del carrer d'Al Tall, però el ben cert és que Al Tall s'ha quedat sense carrer tot i l'acord del ple. Simat només va tindre carrer d'Al Tall durant unes poques setmanes.
Arc Iris insistirà de nou, i ha preparat una moció que presentarà al pròxim ple per conéixer qui és el responsable de la retirada de la placa, i quines són les intencions del govern local respecte del compliment de l'acord del ple de dedicar un carrer en homenatge al grup musical per la seua trajectòria, pel seu compromís, i per haver contribuït a recuperar la cultura popular valenciana.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldria saber que ambigüitats. contestaren i qui.
Segurament Arnal haurà de saber qui i si ni així es pot saber és que ha sigut un acte vandàlic i haurà de reposar-se la placa

Anònim ha dit...

I per què no un carrer o el nom de la biblioteca al gran Josep Toledo i Girau?