dimarts, 25 de novembre del 2008

ESTE TITULAR NO ÉS BROMA: "ESQUERRA REPUBLICANA ESTÀ OFESA"

El regidor d'Esquerra Republicana, Joan Serra, amenaça i coacciona a un grup polític de Simat fent ús i abús de la seua condició, el partit amenaçat es defén, i la presidenta de la "secció local" d'Esquerra Republicana de Simat va al ple a llegir de forma solemne i ridícula, tot ocupant el temps dedicat a intervencions dels veïns, un manifest de condemna i solidaritat amb Serra, en el que diuen sentir-se ofesos per la reacció del partit amenaçat, i a més enalteixen al coaccionador, que és tan i tan treballador, i de sort que a Simat governa Joan Serra, que si no Déu sap on acabaria el poble.
Com ho llegiu. Cal tindre la santa barra i la poca vergonya de difondre un manifest de solidaritat amb l'amenaçador, i no fer una sola referència a les amenaces ni a la vertadera víctima dels fets, que és el partit amenaçat. Vaja, hauria de ser-ho.
Arc Iris no sabia que es podien llegir manifestos d'un partit polític al ple. És una mala aplicació del Reglament de Participació Ciutadana, elaborat per Arc Iris pensant en els veïns que no tenen veu ni representació a la corporació. Esquerra Republicana ja té representació, per dir-ho d'alguna forma, i per tant el número d'ahir era innecessari, i suposa a més usurpar el temps dedicat als particulars. Així que a la pròxima sessió, que por obra i gràcia del tripartit serà d'ací a dos mesos, i si les obligacions ens ho permeten, Arc Iris acudirà amb un manifest i demanarà la paraula per a expressar la condemna de la nostra assemblea cap a les actituds caciquils del regidor d'Esquerra Republicana, i demanarem la dignificació de la representació política al nostre consistori, que per un motiu o per altre sempre cau en mans de castelars.
El manifest que va llegir ahir Esquerra Republicana al ple bé podria servir per a posar la veu en off a un NO-DO, tot il.lustrat amb imatges de Serra inaugurant cavallons: "El pueblo de Simat, profundamente indignado por los ataques que ha recibido nuestro querido y grandioso lider Joan Serra Folguerá de las hordas judeomasónicas de Arco Iris, clama una condena sin paliativos y una reposición inmediata del honor, el orgullo y la dignidad de nuestro querido líder, el elegido para guiar a nuestro pueblo por la senda del virtuosismo moral. Esos que pretendían dedicar calles a Al Tall sólo persiguen mancillar la imagen de nuestro querido y amado líder y llevar a nuestro pueblo al más oscuro de los ostracismos. Se impone pues una cruzada".
Per cert, i parlant del carrer d'Al Tall, ahir al ple tampoc hi va haver forma de que ens digueren qui va ordenar la retirada de la placa i l'eliminació del carrer dedicat al grup musical.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

i que em digueu dels sms que envia la dona del grandioso lider Joan Serra Folguerá a el grandioso lider Joan Serra Folguerá durant tot el plenari??????
que no hi ha prou en un assessor?? jajajajaja

Anònim ha dit...

A veure si ho entenc.
Qui amenaça és el que es sent ofés.
Qui té el poder i abusa d'ell, demana la solidaritat dels demés.
A lo millor son les noves maneres d'actuar d'esta esquerra nova que ara ens governa.
Tan de negociació, tanta polseguera, tanta reunió, tanta..... per arribar a lo que hem arribat.
D'açò eixiran tocats tots: els que amenacen i els que ho permeteixen fent la vista grossa.
Temps al temps.

Anònim ha dit...

a tot aço Agus creu que el nostre alcalde Eladi va a deixar-li que agarre l´alcaldia d´aci 2 anys???jajajajaja

Anònim ha dit...

Però si porteu 4 mesos clavant-se en l'home.Xe deixeu-lo tranquil que faça la seua feina i a les pròximes eleccions ja vorem.Amb Sebas no s'heu clavat ni una vegada.Abans no ereu opocisió?Des que està el nou equip de govern esteu fent un opocisió encarnitzada.Que vos passa Valencians?S'heu aburgesat?o tal vegada ja ereu bugesos jugant a esquerrans.Jo en vosaltres no m'aclareisc,de moment no us torne a votar.

Anònim ha dit...

Redeu quan de charlot hi ha per ací. El tripartit també va estar 14 mesos a l'oposició i no es pot dir que Seba eixira trasquilat. Alguns només es rasquen quan els pica. Estem esperant a que feu algo de trellat, a banda de posar cavallons.

Anònim ha dit...

Té molta raó el de l'últim comentari.
Quina oposició fa ver el tripartit quan estava Seba d'alcalde?

NINGUNA.
A les hores, de que parlem?

I si no li tornes a votar a Arc Iris, apanyat vas si li dones el vot als altres.

Anònim ha dit...

A com ara la dels SMS serà la super-regidora consorte ?

Anònim ha dit...

Collons Serreta on vas com aquell "con el llego el escandalo".
En conter de dedicar-te a cooperatives i política hagueres anat a Gran Hermano hagueres triomfat.
Però mai és tart i encara a estas a temps.

Anònim ha dit...

Es comenta que arc iris ,PP i el partit i badat formaran coalició a les pròximes eleccions locals per fer front als partits d'esquerra de Simat.A més estan hi haguent converses entre membres dispersats per Simat del GAV.Si es confirma estarem davant dos fronts totalment diferents d'entendre la política tant local com de País Valencià.Algú em pot confirmar si la notícia es verídica?