dimecres, 19 de novembre del 2008

QUI VA ORDENAR ELIMINAR EL CARRER D'AL TALL?

Encara no sabem qui va ser l'autor intel.lectual de la retirada de la placa que donava el nom d'Al Tall a un carrer de Simat, dos setmanes després de que Arc Iris denunciara a través d'aquesta web la misteriosa desaparició de la placa, i un mes i mig després de que el nostre regidor ho denunciara al ple.
L'acord es va prendre al mes d'abril, i la placa s'hi va col.locar al mes de juny al tram urbà de la carretera de Xàtiva, el carrer que el govern local, aleshores del PP, va escollir per a donar compliment a l'acord del ple de donar a un carrer el nom del grup musical. Estava previst fins i tot organitzar un acte de descobriment de la placa amb presència d'alguns dels integrants del grup, encara que finalment no va ser possible.
Dos mesos després, una vegada es produeix el relleu al govern local mitjançant la moció de censura, la placa desapareix durant el mes d'agost. El regidor d'Arc Iris pregunta al ple de setembre per l'eliminació del carrer d'Al Tall, i cap membre de l'equip de govern dóna explicacions.
I seguim en blanc. La denúncia a través d'aquesta web tampoc no ha tingut resposta. No esperàvem que cap regidor entrara a aclarir-nos a través d'un comentari el que havia passat amb el carrer d'Al Tall, però sí esperàvem, si més no, que algun regidor del govern local assumira oficialment la responsabilitat de la desaparició del carrer, i en donara alguna explicació respecte dels motius. Hem deixat passar dos setmanes i no s'ha produït ni una cosa ni l'altra, i per tant tornem a insistir, en espera de que arribe la pròxima sessió plenària en la que el nostre regidor puga tornar a preguntar pel responsable de la decisió, i sobre tot pels motius.
Que Arc Iris sàpiga, el tram urbà de la carretera de Xàtiva ja no es diu carrer d'Al Tall, però tampoc se li ha dedicat altre carrer al grup musical.
Seguim esperant una resposta.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a fer-se les fotos amb viatges i exposicions, tot l'equip de govern corre per a ser els primers.

Però per a dir qui ha sigut el que ha manat la retirada de la placa, no contesta ningú.

Pocavergonya que sou !!

Anònim ha dit...

A com ara si es va retirar a l'Agost i a l'Agost
el Super-regidor va ser ascendit als altars,perdó a Alcalde tindrà alguna cosa que dir.
I si no té res a dir haura segut FUENTEOVEJUNA.

Anònim ha dit...

Estem espectans per saber els rufians responsables de la parada técnico-politica de la web. (comentaris dels serracavallons al Bar Vaca)
Em jugue un quintet i un figatell toraet que el Super-regidor i el seu assessor estan per mig.