dimarts, 25 de novembre del 2008

ENCARA NO SABEM QUI VA ORDENAR ELIMINAR EL CARRER D'AL TALL, PERÒ ENS VAN DONANT PISTES

El regidor d'EU-Arc Iris va tractar d'aclarir al ple d'ahir, per enèsima vegada, i de nou sense èxit, qui va ordenar retirar la placa del carrer dedicat a Al Tall, encara que l'alcalde, Eladi Mainar, aquesta vegada ens ha donat pistes.
Mainar no ha dit qui va ordenar eliminar el carrer d'Al Tall, però va dir, i consta en acta, que ell eixos dies, al mes d'agost, no estava a Simat, estava disfrutant de les seues vacances, i per tant no en sap res.
Això tanca el cercle. Ara només cal que els deu regidors restants ens diguen què estaven fent al mes d'agost, quan va desaparéixer la placa, i amb un poc de sort, fent de Sherlock Holmes, podrem saber qui es va passar pel forro l'acord plenari de dedicar un carrer al grup musical, i per tant qui s'ha passat pel forro la voluntat de la majoria de la corporació, i per extensió, dels veïns de Simat. El cercle es tanca més encara si restem el regidor d'EU-Arc Iris, que evidentment no va ordenar retirar la placa, entre altres coses perquè no governa. I pel mateix motiu podem eliminar els quatre regidors del PP. Ens queden, doncs, cinc sospitosos. El cercle es tanca i es tanca.
I amb això que estem, indagant, indagant, no ens podem explicar quins motius podia tindre la o les persones que estaven al capdavant de l'Ajuntament de forma provisional el mes d'agost, per a retirar el carrer d'Al Tall. Per adscripcions ideològiques, els cinc regidors sospitosos no haurien, en teoria, d'oposar-se a que Al Tall tinguera un carrer dedicat a Simat. El misteri de tota intriga per a una bona novel.la.
I mentre avancem amb la investigació, Arc Iris insisteix en qualificar de lamentable la negativa de l'equip de govern a donar explicacions sobre una qüestió greu, no pel fet de si Al Tall mereix o no un carrer, sinó pel menyspreu que representen el silenci i vulneració d'un acord del ple.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

A com ara crec que no cal ser Maigret ni Poirot i molt menys Toni Butxana.

1-Alcalde En Joan Serra i Folguera.
2- Jefe en agost de treballadors (S.Arnal,Pep de l'ou o Tufu ?).
3-Heu preguntat al cap de treballadors ajuntamient qui va donar l'orde?
4-Ningú va veure els operaris que realitzaven la retirada de la placa.? Qui els va donar l'orde?.

És greu que retiren un carrer a Al Tall, però el mes greu és que algú es senta prou prepotent i per damunt del bé i del mal(com l'oli) per a botar-se la voluntat del ple que en "teoria" és la voluntat del poble de Simat.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

No volem involucrar els treballadors. Volem que qui tinga responsabilitats polítiques de govern ens diga oficialment qui, com, quan i perquè. Que ho faça el responsable polític, és la seua obligació, no el treballador.

Anònim ha dit...

Una curiositat si en el mes d'Agost, el Sr Eladio estava de viatge , qui cobrà com a alcalde eixe mes ?
Si ho va fer el Sr.Serra em pareix be perquè pareix que salvà al poble de rojos-maçons i crec que també rosa-creus que volen dedicar carrers a músics bohemis i separatistes que per no guanyar no han guanyat ni el festival de l'OTI.
Si cobrà el senyor Eladio felicitats ,sense treballar li van pagar els vacances.
I si cobrà Seba felicitats però menys ja que s'havia guanyat mes de la mitat.
Si algú ho sap i m'ho vol dir, gràcies però no li estaré eternament agraït.

Un curiós

Anònim ha dit...

Anem a vore, si fa un mes que esteu donant la vara amb qui matà al comisari, perdó al carrer d’Al Tall , qui haja sigut o és un COVARD per no assumir els seus actes o caldrà cridar a IKER JIMENEZ o algú paregut que aclarisca este succés paranormal.

Anònim ha dit...

Són uns covards. Quan fan una cosa mal feta s´amaguen com a rates; i quan és l´hora de tirar-se floretes no hi ha prou flors.
La sort que tenim és que ja no es queda res de temps per fer i desfer.
Per sort -o per desgràcia- tots coneguem ja a l´Eladi, a Serra i a Agus.

Anònim ha dit...

bon dia, jo se qui ha llevat la placa, he fet una mica se Sherlock i ja ho se.
si digueu que la placa va desapareixer en Agost, Eladi estava de vacanses, el PP i Arc Iris, no van ser, els regidors restants diuen que no saben res, doncs sols en queda una opcio, i es que, despres del concert que Al Tall va fer a la Font Gran, passaren pel que fins aquell moment era el seu carrer, i furtaren la placa, per possar-la al casal on ells assatjen. A que ho he acertat?
es la unica opcio clara que ens queda. jejejejeje

Anònim ha dit...

UNA PREGUNTA: Com és possible que a l'enquesta penjada a esta web Joan Serra tinga ja més vots dels que va tindre a les darreres eleccions generals a Sima?

Anònim ha dit...

TONGOOOOOOOOO!!!!!! En només una hora, entre les 10 i les 11 de hui, més de trenta persones han votat a favor de Serra. TONGOOOOOO!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Tas tonto. Això és que els d'Esquerra Republicana es connecten tots a la mateixa hora a internet.És l'hora friki republicana i independentista.

Anònim ha dit...

Redeu quan de xarlot hi ha per ací.Pregunteu a Arc quants vots va tindre a les passades europees a simat,ells i Esquerra.Be jo t'ho dic:50 EU,80 Esquerra,90 Bloc.Els altres no ho sé perquè no m'interesen.I a les locals sabràs que Esquerra,que no es tan sols Serra,també em va traure més que EU.A les de la Generalitat vareu tindre sort de anar amb el Bloc ,i molta gent independentista vos va votar per a si es podia fer alguna cosa.Si no a Simat Esquerra també haguera tret més vots que EU ,o cal dir IU?

jajajajajajajajajajajajajajajajaja
jajajajajajajajajajajajajajajajaja
uuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jijijijijijijijijijijijijijijijiji

Anònim ha dit...

Últimes eleccions celebrades: Generals 2008.
EU: 107 vots.
ESQUERRE REPUBLICANA DEL PAÍS VALENCIÀ: 40 vots.

Joooooooooo, jooooooooooo, joooooooooo, jooooooooooo, jiiiiiiiiiii, juaaaaaaaaa, juuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ggggrrrrrrrrrrssshhhhp....xop

Anònim ha dit...

És per a fer-se'l veure que manant el PP se li dedique un carrer al grup musical Al Tall i sent alcalde l'INNOMBRABLE, també conegut com SUPER-REGIDOR siga llevada ( he dit sent alcalde no que la llevara aixina podeu traure-ho i no vos vaiga enviar als seus advocats).

Anònim ha dit...

Un off-topic..........Lo que m'estic donant compte es que l'unic que està fent el TRIO és fer les queixes que a ésta pàgina es denuncien; Desbrozant les voreres del casc antic, arreglant tapes de contenidors de fem, la pala de cabanya s'ha pasejat, refregant la maleza prop del Llavador de la Font Menor, etc, etc.....
Ja han començat a fer coses del seu programa????

P.D. Soc PePero..........(sin acritud).....

Anònim ha dit...

Jua, jua. M'he mort de la risa amb esta notícia. Un deu.

Anònim ha dit...

Perdó. Era la notícia de baix la que m'ha fet pixar de la risa. La del manifiesto. Jua, jua.

Anònim ha dit...

Si la placa d'Al Tall l'hagueren arrencada els blaveros que van vindre a pintar-nos els cotxes i les parets ja s'haguera encarregat una investigació policial, però com que ha sigut algú de l'ajuntament qui ha ordenat arrencar la placa, tots mutis.

Anònim ha dit...

investigació policial per actes blaveros? tu on vius a disneyland?
i al de fer les coses que denuncia esta pàgina: no creus mes que esta pagina s´avança uns dies a dir les coses que ja estan previstes?
feu un escrit sobre el poliesportiu perque van arreglar els vestuaris dels xiquets i les pistes de tennis.
al dels resultats de les eleccions quan un partit te millor resultat a les generals que a les locals...mala llista porta!

Anònim ha dit...

Els vots de les generals del teu país Aspanya ,si les vols per a tu
Jjajajajajajajajajajajajajajajajajaja
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jijijijijijijijijijijijijijijijijijiji

espanyoleto medio

Anònim ha dit...

Esta web s'ha convertit en l'instrument de més valor de la dreta cavernícola del PePe.Com no tenen prou categoria ni coneixements per a fer-ne una s'han apoderat d'ella.Feu-vos-en una i deixeu-nos al d'EU en pau ,que nosaltres ni som com vosaltres ni volen ser-ho mai.Companys d'Arc ,haurem de fer-ne una per a ells per vore si deixen de marejar a l'esquerra valenciana amb els seus comentaris intoxicadors.

Anònim ha dit...

Animo compañeros españoles que circulais por esta pagina.Vamos a votar todos para que se vaya ese antiespañol separatista de nuestro ayuntamiento i vuelva nuestro querido Seba.Por el honor de España ,que tanta sudor hizo derrarmar nuestros soldados patriotas de la Guerra civil,y luego tan bien cohesionada dejó nuestro general Francisco Franco .No dejemos que nos arrebaten lo que merecidamente conseguimos.Más motivo de mis palabras en estos dias que commemoramos los traspasos al lado del Señor de nuestros queridos Franco y Jose Antonio.
Arriba España
Vixca lo reine

Anònim ha dit...

Anem a vore el alcalde és el Sr.Serra o Eladio, almenys legalment és Eladio per tant si estava o no, l'Alcalde en funcions hauria de donar-li explicacions d'allò que s'ha succeït durant la seua absència (com molt bé apunta un altre comentarista seria convenient saber si el poble li pagà com a alcalde estant de vacacions i havent pres possessió el 4 d`agosto).
Li hagen donat o no explicacions el responsable màxim és qui ens ha d'aclarir qui va donar l'orde de llevar la placa i no amagar-se dient que estava de vacacions.

Per tant mentres no demostre el contrari el responsable de la traïció a Al Tall per a mi i espere que per a la resta del poble és el nostre alcalde Eladio No-mirar-ni escoltar-i callar (com els monos de Gibraltar).

Anònim ha dit...

La Web de Juli no té tantes visites perquè serà.

Anònim ha dit...

Algú té un treball per a mi que comence anammen de vacacions com el nostre alcalde Eladi.
I quan torna té la poca vergonya de no posar-se al dia del que ha succeït en la seua absència, només faltaria que damunt haguera cobrat com a alcalde el mes d'agost.
Com es podria saber si va cobrar com a alcalde, els d'Arc iris no ho podríeu preguntar.
Gracies de bestreta

Anònim ha dit...

TriPPartit = 3 PP's

Anònim ha dit...

TriPPartit = 3 PP's