diumenge, 23 de novembre del 2008

ARC IRIS RECUPERA LA ICONOGRAFIA DE SIMAT



Qui no recorda aquella xica de pel llarg que ens mirava de reüll asseguda d'esquena amb un sensual nu superior que anunciava la Discoteca Mahike's als anys setanta?
Arc iris ha encetat un projecte per a recuperar la iconografia clàssica del nostre municipi. La imagte que il.lustra aquest article és la mostra de millor qualitat que hem pogut obtenir fins ara del mític anunci de la Discoteca Mahike's. No obstant això, tenim en ment l'enganxina circular amb una imatge de la Torre Eiffel que anunciava la Rivoli, les enganxines d'aquella mítica associació jovenil dels anys setanta anomenada Lo Nou, els cartells del grup musical Unión 2000 del que formaven part Escudero, Miquel Ferrando "Melis", i Kolenko; el baló de reglament dels anys cinquanta que formava l'escut del Club de Futbol Simat, i tantes i tantes imatges que al llarg de la història recent hem identificat amb llocs, locals, bars, tendes, associacions, eleccions, etc.
Tota la iconografia ha desaparegut i Arc Iris es proposa ara reconstruir-la. Ens agradaria també disposar d'una de les primeres samarretes del Club de Futbol Baldats que reproduïa la senyera, com a resposta al València CF, que abans de l'aprovació estatutària de la bandera de la ciutat de València com a oficial del País Valencià, ja feia lluir els jugadors la franja blava a les seues samarretes. Al cap i a la fi estava en el seu dret, era l'equip de la ciutat de València. I per la mateixa raó els Baldats també estaven en el seu dret, com a equip que no era de la ciutat de València. Ara, però, els Baldats han abandonat aquella indumentària.
Si Arc Iris aconsegueix un nombre acceptable de mostres iconogràfiques desaparegudes, prepararem una exposició, pel que demanem la col.laboració ciutadana.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tinc una samarreta de xica amb el logo de la Mahique's. Us la regale si la cuideu bé.

Anònim ha dit...

Foto del dia ?la selecció dels espanyols guanyen la davis.I a vosaltres que?Un partit independentista com la Cup ,que aneu a portar a Simat i preocupant-se per la selecció dels opresors.Cap a on van aquesta gent? A que juga Arc Iris?

Anònim ha dit...

Com pot ser això?esta plana farcida de enllaços a pàgines de grups independentistes i esquerrans,i segons ells la foto del dia es que la seleccion española "la roja",de tennis,ha guanyat la copa davis.Demà ens podrieu posar com a foto del dia els milions d'euros que cobraran estos ja multimilionaris,ara encara més,espanyolets.Si estos tios del Arc Iris son els abanderats de l'esquerra al Pais Valencià ja no necessitem dreta.

NO PASSARAN
NO PASSAREU

Anònim ha dit...

YO TINC UNA DE LA OJE

Anònim ha dit...

Jo tinc una placa metàl.lica de "Detergente Tutu" que estava col.locada a Ca la Merina quan era tenda.

Anònim ha dit...

NO espantem els esportistes, sisplau. Barcelona és el bressol del tennins, com ho és del handbol, del hockey sobre gespal i tantes altres disciplines. Tenim esportistes compromesos com Oleguer que fins i tot ha hagut d'anar a judici perquè la firma comercial que el va contractar per a publicitat estava molesta amb les seues idees. Només cal vore com de mala gana portava Nadal la bandera espanyola quan va guanyar el darrer Roland Garros. Per tant, no espantem els esportistes. Al contrari. Donem-los caliu. Que es senten volguts i admirats també per nosaltres.

Anònim ha dit...

Jo tinc 40 anys més, els voleu.

Anònim ha dit...

El de NO PASSARAN, NO PASSAREU
Per a fer pais, hi haurà que ser del València, un equip (com tots), en mans de feixistes i constructors xoriços.
També podem fer país no comprant en Carrefour, Alcampo o Lidl (empreses de França i Alemanya).
No hi haurà que beure cervessa San Miguel, ni Crupcampo, ni Mahou.
No hi haura que tindre cap cotxe Ford (gringo), ni Peugeot o Citroen (francés) ni Nissan (japonés), etc.
No hi haura que viatjar en Renfe, que també és de l'estat espanyol.
Per a ser un bon patriota hi haurà que complir totes aquestes condicions i més que no he dit.
Així que millor no eixim de casa.
Cuanta ignorància repartida, senyor!!!!

Anònim ha dit...

Ara m'entrer jo que per a ser d'esquerres, primer hi ha que ser independestiste.
Que curtets que sou.
El mon és molt més complex.
Per es veu que per alguns, o eres independentiste o eres una merda, o siga de dretes.

Anònim ha dit...

Rei,no dic que per a ser ondependentista has de ser d'esquerres ,el que vull dir es com una web tan esquerrana es preocupa que els multimilionaris jugadors de tennis son encara més rics.Conforme està el món hui amb la crisi de l'òstia no hi havia més foto per a posar que eixa.Un zero per a l'autor de la web.Tot açò amb carinyo.

Anònim ha dit...

Que els del Barça que son una ONG o la Mare Teresa de Calcuta, sou mes curts i més ignorants.
Com sempre vos penseu que sou el melic del mon.
Si jo vixquera tan a disgust en un lloc i m'agradara tant un altre lo primer que faria en anar-me'n allí on crec que soc feliç i no estaria tot el temps fent mala sang.

AMUNT VALENCIA, VIXCA EL VALENCIA ES EL MILLOR. VA - LEN - CIA

A QUE VOS FOT. PUES ALE CAP AL NORD QUE ALLÍ VOS ESPEREN AMB ELS BRAÇOS OBERTS I LA BUTJACA TAMBÉ QUE L'IMPOST REVOLUCIONARI NO ES DEBADES.

Anònim ha dit...

Ja ha eixit el tonto de torn.A vore que te que vore el València ací.Jo soc independentista i del València i no me'n vaig a cap lloc ,visc en la meua terra.Au,tu si que tens d'anar a un lloc...

A pastar fang

Anònim ha dit...

N'he trobat un a esta adressa:

http://img211.imageshack.us/img211/2462/logoparcpiris2wm8.png