dijous, 13 de novembre del 2008

NOUS CAVALLONS, ARA DE FORMIGÓ


Banda reductora de formigó instal.lada la setmana passada a la porta del Bar Vaca.
La Regidoria d'Urbanisme de Simat ha instal.lat una nova banda reductora de velocitat (cavalló) a la confluència dels carrers Joanot Martorell i l'Om, encara que aquesta vegada ha utilitzat el formigó, atenent a la petició del regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, d'utilitzar un sistema menys perjudicial per als amortiguadors del vehicles.
Tot i això, de segur que el regidor d'Urbanisme també ha valorat l'economia. Potser els cavallons de formigó són més barats que els de poliueretà, dels que la darrera remesa col.locada al mes d'agost ens va eixir per vora huit mil euros. Potser això ha influït en la decisió de l'Ajuntament d'instal.lar de forma experimental un cavalló de formigó a la porta del Bar Vaca. Si l'experiència resulta positiva, de segur que ens ompliran el poble de bandes reductores de formigó.
L'interés és tal que a les obres de col.locació d'aquest primer cavalló de formigó van acudir dos regidors del tripartit per a supervisar els treballs en viu i en directe.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sabem que sap fer cavallons encara que ell no els haja fet en la seua vida, però tranquils que el dels 12.000 € farà la resta jajajajajajaja.

Anònim ha dit...

bon dia a tots. tinc entes que a eixit una nova llei, que prohibeix els cavallons, es veritat? i si es aixi, que farem amb els cavallons, els vendrem? perque 8.000 € que ens hem gastat, com per a deixar-los ara al magatzem de l'ajuntament, jejeje

Anònim ha dit...

http://www.expansion.com/2008/10/30/funcion-publica/1225356819.html
ai esta tota la normativa per a que el nostre ( alcalde de simat Serra ) i ( el dels 12.000€ ) tinguen la opcio de estudiar- ho ja que es veu que entre els dos no hi tenen prou temps per la tant jo tambe demane eixos 12.000 € per a mi ... tot es podria raonar no Serra????

Anònim ha dit...

Omplir el poble de serracavallons no crec que siga la solució, com a veí preferiria que la policia local fera respectar els limites de velocitat,els guals,altres infraccions de trafic i d'una altra índole que al meu entendre gaudixen de molta permissibilitat.
Per a això les autoritats haurien de manar als policies locals que actuaren i després fer complir les seues sancions sense"pares i comares", però crec que continuarem sent Simat City i la població amb mes metres de serracavallons per habitant del País.
Tant de bo m'equivoque.

Anònim ha dit...

havera pogut ser mes gran no???? aixi que donem les gracies jajajajaja jua jua jua amunt el tri........

Anònim ha dit...

jo tinc entes que les lleis estan per a cumplir-se o al menys cuan jo no les cumpleixc em denuncien.... tot aço ve dit per l´impresentable govern que tenim a este poble .... pues la llei que va eixir fa poc de temps relaciona en tot tipos de bandes reductores de velocitat esta ben clara crec.... pero es veu que en este poble ...... bo de moment tenim al mes que nombrat al dels 12.000 € al any.... havore si ho soluciona perque ni en un ni en dos persones tenen prou per a llegir-se les noves normatives au aixina es que ara ens gastem diners fer-ho i ens gastarem diners desfent-ho.... pero be aixina va SIMAT de cap a caiguda

Anònim ha dit...

gracies a eixe cavallo una persona amb cadira de rodes no es juga la vida anant pel mig del carrer de l´om. per fi li han fet cas
Poca broma

Anònim ha dit...

Per si no ho sabeu ,este cavalló es per a facilitar la baixada a la plaça d'una persona incapacitada que viu al carrer de l'om,i en general per a tot el que ho necessite.Aixina es Arc Iris criticar per criticar .Quan manaven els vostres no es clavareu tant en els cavallons.Coalició PPArc ja.

Anònim ha dit...

Fa mes de 25 anys a Marcelí també li va donar pels cavallons , amb resultat que tots sabem (els van llevar),PERÒ LLAVORS NO ENS VAN EIXIR TAN CARS COM ARA.
El poble els cridà els marcelinos com els cridarem ara.
Serracavallons, Serrallons, Eladis,Eladillons,...podrieu obrir una enquesta perquè el poble vote la denominació.

Anònim ha dit...

La foto que il·lustra el vostre article es poden observar dos vehicles mal aparcats i unes tanques de l'ajuntament supose, que estarien millor guardades que on estan,eixa es la norma arreu del poble.
La solució als mals del tràfic es solucionen aplicant només la llei per part de la policia local que en el nostre poble no es caracteritza per això i que li toque a la butxaca només a l'infractor no com ara que ens toca a tots amb les barreres que están posant.

Anònim ha dit...

Si l'objectiu és permetre el pas d'una persona que es mou en cadira de rodes, em sembla que eixa no és la forma d'augmentar l'accesibilitat als carrers.

Anònim ha dit...

Vos esteu passant no tot el merit o demèrit és del Super-regidor si este s'equivoca el sr.alcalde i la senyora alcaldessa en potència seran coresponsables com mínim, per deixar-li fer.

Anònim ha dit...

em pareix molt correcte que es faja per ajudar a una persona incapacitada però per arreglar una cosa no hi ha que fer mal a altres i damunt no estant dins de la legalitat.... pues per a que baixe o puge hi han altres coses millors i sobretot legals aixina es que no s´escuseu en que es per a certa persona ..... això si que es de mala gent..... i molt mes ....

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No ,si tenen la mania de posar cavallons per amor a l'art.Redeu quina gent circula per este bloc.

Anònim ha dit...

el artículo 5 del Reglamento General de Circulación convierte en obstáculos prohibidos los resaltos en pasos de peatones y las bandas transversales que no cumplan con la normativa básica del ministerio de Fomento".

La nueva normativa establece que el modelo de los reductores de velocidad será "una plataforma trapezoidal de 10 centímetros de altura como máximo, construida en hormigón o material asfáltico, con un máximo de 4 metros de largo y unas rampas de subida y bajada de entre 1 y 2,5 metros, dependiendo del límite de velocidad existente: 1 metro para límites de 30 Km.; 1,5 mts. para 40 Km. y 2,5 mts. para velocidades de 50 Km".
Sr Serra si els has de llevar ho pagaras de la teua butxaca o ho pagara el teu assessor.

Anònim ha dit...

Francament no esperava que fóreu uns Torquemada.
Adeu i au.

Anònim ha dit...

Redeu quina calanya son els de Arc iris.Mai més

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Tranquil. Estem en semiparada tècnica per causes de rufianeria política. Demà dijous és el dia escollit per a reprendre les emissions amb total normalitat. Tot té una explicació, i demà la donarem. Hem intentat que no es notaren massa els problemes tècnico-polítics amb uns serveis mínims de subministrament de notícies, però ja hem vist que no ha estat possible. Disculpeu les molèsties.

Anònim ha dit...

Ara resulta que la "calanya" son el d'Arc Iris.
Precisament un grup que no ha manat mai ni ha tingut mai cap poder.
Si Arc Iris es calanya, que no seran sl Coloms, Eladis, Serres, Juanmes, etc, etc. que s'han passat la vida entre xanxullos i negocis.
Clar que el que està ceg, per molt que li vullgues explicar, mai podrà veure res.

Anònim ha dit...

xe ,apunteu-se al PP i deixeu a les esquerres en pau