dimecres, 11 de juny del 2008

AFILIA'T A ARC IRIS O COL.LABORA AMB LA TASCA INFORMATIVA


L'associació ciutadana ARC IRIS fa una crida als veïns de Simat per tal de col.laborar amb la tasca informativa encetada amb l'elaboració d'aquest bloc. ARC IRIS anima a contactar amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic que hi apareix al lateral, i insta als veïns a difondre a través d'aquest bloc qualsevol denuncia, reivindicació o suggeriment del carrer en el que hi viuen, del parc pel que passegen, del servei públic que utilitzen, etc.
L'esforç de mantindre viu un mitjà de comunicació de caire local és gran, i la col.laboració ciutadana contribuiria a que aquesta web adquirira vertaderes característiques de servei públic.
Si voleu major grau de col.laboració amb Arc Iris, afilieu-vos. ES GRATUIT. Només cal rascar-se la butxaca quan hi ha algun sopar.
La nostra tasca estarà sempre encaminada a que tots els veïns de Simat tinguen al seu abast la major informació possible relativa als assumptes municipals, de forma que tots tingam les mateixes oportunitats, perquè ARC IRIS pensa que la informació és llibertat des del moment que ens proporciona elements de judici per a prendre la millor decissió en cada moment.
Lamentablement, la trasnparència informativa no ha estat fins ara una prioritat per als govers municipals de Simat, i hem hagut de passar vertaderes etapes d'obscurantisme i manipulació. Ara, però, les coses canvien encara que siga a poc a poc.
Si voleu col.laborar o afiliar-vos a ARC IRIS, envieu un correu a arciris_simat@yahoo.es.