dimarts, 10 de juny del 2008

EL DIA 14 S'INCORPOREN NOUS GUÀRDIES CIVILS A LA CASERNA DE SIMAT

El dia 14 de juny s'incorporen nous guàrdies civils de pràctiques a la caserna de Simat, que en realitat és l'ubicació provisional del "puesto" de Tavernes. Arc Iris confia en què la incorporació de nous agents contribuisca a contindre el creixement de l'activitat delictiva que s'ha registrat les darreres setmanes a Simat, i que ha estés la preocupació no només entre els llauradors, que han vist assaltades collites, pous de reg i casetes, sinó també entre els comerciants i els residents al casc urbà, atés que els últims robatoris o intents s'han produït a começos i cases del casc urbà.
Arc Iris té constància de que l'alcalde de Simat s'ha reunit amb el cap de la Policia Local de Tavernes per tal d'importar el model d'organització i funcionament d'eixe cos, i millorar les prestacions de la Policia Local de Simat.
Per l'extensió del terme municipal, Simat és un municipi de difícil control policial, i menys encara amb els limitats recursos de l'Ajuntament, que amb una plantilla de gairebé una desena de policies ha de donar servei a 38 kilòmetres quadrats, amb urbanitzacions disperses i infinitat de partides agrícoles disseminades.
D'ahi que la incorporació la setmana que ve de nous guàrdies civils siga important per tal de pal.liar les mancances en matèria de seguretat.