dimarts, 17 de juny del 2008

LA WEB D'ARC IRIS PORTA LA INICIATIVA INFORMATIVA

La darrera setmana s'ha demostrat que la web d'Arc Iris porta la iniciativa informativa a Simat i a la Valldigna. Aquesta web informava dijous passat de la situació de ruïna de la Fundació Jaume II, que gestiona el monestir, i de la reunió que van mantenir el president de la Mancomunitat de la Valldigna, José Luis Ferrando, i la gerent de la Fundació, Anabel Trujillo, en la que ésta va demanar fins i tot els ingressos de la venda de taronges del recinte del monestir. A més, Arc Iris informava eixe mateix dijous de la paralització de tota la activitat cultural al monestir.
Dos dies després, dissabte, el diari Levante-EMV es feia ressò de la mateixa informació a tota plana, i amb editorial inclosa, i la presentava com una primícia. La informació la signava el corresponsal de Tavernes, Miquel Juan, i encara que no ho esmentava, la font de Miquel Juan va ser una regidora del Bloc que forma part de la Mancomunitat. Així doncs, es confirma que el BNV és la font principal de la que beu Miquel Juan. La seua font preferida.
Però la confirmació de que la web d'Arc Iris porta la iniciativa informativa no es queda ahí. Ara fa una setmana que aquest portal informava de la decissió de la Conselleria de Territori i Trasvassament de l'Ebre de no acceptar a tràmit el PGOU si no es feien modificacions. Hui dimarts, una setmana més tard, el diari Levante-EMV, que presumeix de portar la iniciativa informativa a la comarca, se'n fa ressò. Arc Iris, però, pot demostrar que el diari Levante-EMV se n'ha assabentat de la notícia a través d'Arc Iris, encara que el diari lermista per excel.lència mai ho reconeixerà.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Llàstima que no arribeu a més gent. Haurieu de fer una edició en paper i distribuir-la pels bars.

Anònim ha dit...

Molt bé per l'Arc. Estic totalment d'acord amb l'anònim d'abans, haurieu de fer-ho arribar a gent que encara no pot accedir a internet i també compta i es vol enterar de les coses. Però molt bé, jo estic molt ben informada. Jeje

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Ens ompli de satisfacció. Ara bé, caldria que els lectors col.laborareu amb la tasca informativa. No és fàcil mantindre la web al dia.

Anònim ha dit...

A veure si m'anime i col.labore