dissabte, 14 de juny del 2008

L'EX REGIDOR PACO GARCÍA SEGUEIX ACTIU AL PP


Francisco Alario (esquerra) s'acomiada de l'alcalde al ple immediatament després de presentar la seua renúncia.
L'exregidor del PP de Simat Paco García Alario, que fa un mes va presentar la seua dimissió per desavinences amb l'alcalde, Sebastián Mahíques, continua actiu al PP i al servei d'allò que dispose l'executiva local dels popular.
Segons ha pogut saber ARC IRIS, Paco Alario ha participat esta setmana en una reunió del PP regional en representació dels populars de Simat, per indicació del propi alcalde, que és qui va demanar Alario que hi assistira.
La reunió dels representants de les executives locals del PP del País Valencià estava coordinada pel conseller Alejandro Font de Mora, i sembla un primer contacte previ al congrés nacional que el PP va a celebrar la setmana que ve a València per aclamar a Mariano després de tot un seguit d'esglais que feien dubtar de si el president nacional anava a arribar viu al congrés.
Per tant, Paco García continua actiu al PP de Simat, el contrari del que es podia pensar després de la seua estranya eixida del consistori, i sembla que ha assolit la tasca de "fontanero", la qual cosa li anirà bé a Mahíques, a qui les tasques de govern el tenen totalment absorbit.
ARC IRIS es pregunta si en realitat Paco García será el "cinqué regidor" del PP a l'ombra i se n'ocuparà fent com si no fes de qüestions municipals.