dissabte, 14 de juny del 2008

INTENT DE ROBATORI A LES INSTAL.LACIONS DE L'AIGUA POTABLE DE SIMAT

Les instal.lacions del dipòsit de l'aigua potable de Simat han estat objecte esta setmana d'un intent de robatori per part d'uns desconeguts que van forçar l'accés i van tractar d'extraure les conduccions de coure, encara que no ho van aconseguir. Tot i això, han causat desperfectes de poca importància, i el subministrament d'aigua a la població no s'ha vist interromput en cap moment.
És la segon instal.lació pública municipal que ha estat objectiu dels delinqüents en menys d'un mes. La primera va ser el mercat municipal, on els lladres sí van aconseguir el seu objectiu i es van endur diversos productes d'alimentació de les parades. Entre una i altra acció, s'han produït robatoris a casetes de l'horta, a quatre pous de reg, a cases del casc urbà, a collites del camp, i a un bar.
L'intent de robatori a les instal.lacions de l'aigua potable és greu si atenem a la possibilitat de que s'havera pogut interrompre el subministrament si els delinqüents haveren aconseguit el coure, presumptament el seu objetiu.
ARC IRIS vol denunciar la facilitat d'accés a unes instal.lacions públiques des de les que es subministra aigua de boca a tot el municipi, i demana major custòdia a un servei essencial.