dissabte, 28 de juny del 2008

ESPANYA, ESPANYA!!!!!! OE, OE, OEEEEEE!!!!!!


Serà aligueta o aligot? Doncs no, és un voltor.

Coincidint amb el bon estat de forma de la selecció espanyola de futbol, han proliferat pels estadis de l'Eurocopa banderes amb l'aligot. Després volen que totes les nacions que compartim la Península Ibèrica ens sentim identificats amb eixa selecció única i unitària. No ens estranya que els índex d'audiència de la cadena de televisió Cuatro s'hagen quedat per terra a l'hora de les retransmissions dels partits als països amb un poc de seny, com ara Catalunya, Galícia i Euskadi. Davant la provocació de les banderes de l'aligot als estadis, Arc Iris proposa animar la selecció espanyola de futbol amb la bandera que il.lustra aquest comentari. Per tant, en comercialitzarem per a posteriors partits de la nostra selecció única i unitària. Podeu ja encomanar les banderes amb l'aligueta d'Arc Iris al preu de 12 euros. I diumenge, tots a animar a la selecció amb la bandera de l'aligueta d'Arc Iris.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta fé que la gent li té a "la roja" supose que és degut a una espècie d'esquizofrenia futbolera nacional que mos remontaria (com tantes altres coses) als anys de la puta transició. I és que hem crescut amb eixa dualitat, i ara és dificil anar en contra d'aquells principis. Pense que aquest fenòmen dual existeix, i per tant hi ha molt tipus de gent. D'ahi la gràcia.
Hi ha gent que no se sent espanyol i veu els partits amb total indiferencia (encara que s'alegraria si perguera Espanya). És el tipic que calla quan guanya, i critica quan perd.
Hi ha gent qui no sentint-se espanyol, els hi agrada el futbol, veuen la sel·lecció de reüll i es moririen de ganes d'expressar la seua alegria quan guanya. Però clar, mutis.
També estan els qui passen del futbol, però s'alegren quan guanya Espanya i ho expressem amb total normalitat. Estos són curiosos.
I després estan els qui passen del futbol, de Cuatro, d'Espanya i de la figa de sa mare.