divendres, 13 de febrer del 2009

ABOCAMENT PERILLÓS AL LLIT DEL RIU VACA


Un abocament il.legal de tones de restes d'enderrocs obstrueix gairebé la meitat del llit fluvial del riu Vaca al tram comprés entre el final del carrer del Sol i la cooperativa. A la imatge, encara que de baixa qualitat, s'hi pot apreciar, amb Simat de fons, com les deixalles ocupen bona part del llit, i es suposa que l'abocament inicial va ser de moltes més tones que el riu haurà arrossegat al llarg de les diverses vegades que ha brollat enguany. El fet de que la fondaria de la llera del riu en eixe tram siga de més de quatre metres ha evitat desbordaments, i per la mateixa raó l'abocament ha passat desapercebut.
Tot i això, Arc Iris aconsella al multigovern local de Simat que denuncie la situació a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per tal d'investigar els abocament i netejar la zona afectada.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No fa falta que busqueu, eixe terreny on està l'abocador, es privat es del Xuset, i ahí abocava els enderrocs quan éll féia servei de camionet per a la gent de Simat.

Anònim ha dit...

Hostia quan el xusset portava el camió? això va ser fa quinze anys...
magnifica tasca d´investigació d´arc iris.

Anònim ha dit...

Segueixc opinant que les coses importants el poble no les sap, les mangonegen entre quatre.
Justament eixos quatre que es queixaven de que els altres les mangonejaven.
Per exemple: Eladi ja ha fet quaranta visites a la tia Maria la trinquetera per comprar-li el trinque - amb els diners de tots-, el que no diu es que la tia Maria li ha dit que mentre ella visca el trinquet es queda com està.

Anònim ha dit...

Jo també he sentit això, ademés, encara que parega sensacinaliste, de gent molt prop a élla.



Al Pepero de a voltes.................