dissabte, 7 de febrer del 2009

EL PP DE LA DIPUTACIÓ LI OFEREIX A SIMAT L'OPORTUNITAT DE TORNAR A DEMANAR LA GESPA ARTIFICIAL PER AL CAMP DE FUTBOL

(REMÉS)
El secretari general del PP de la província de València, Vicente Betoret, ha dit hui a Simat que si el govern local està disposat a renunciar a la pista de pàdel, està a temps de reprendre la inversió de la gespa artificial al camp de futbol, si és que en té interés, segons ha informat el PP en un comunicat..
Així ho ha explicat Betoret a una reunió que la direcció provincial que el PP de València ha celebrat hui la llar dels jubilats de Simat, a la que han acudit tots els dirigents provincials, els representants a la Diputació, i els regidors del PP de Simat i de la resta de municipis de la Valldigna.
Betoret ha recordat a l'alcalde de Simat que la Diputació de València ha prorrogat el termini per a sol.licitar la gespa artificial al camp de futbol, i li ha recordat que si desitja la gespa la pot sol.licitar. A més, l'ha instat a demanar la gespa arran de les crítiques que el PSPV ha llançat al PP per haver renunciat a la gespa.
Per la seua banda, el portaveu del PP a Simat, Sebastián Mahíques, ha declarat que si el govern del PP va renunciar a la gespa artíficial era perquè estava previst traslladar el poliesportiu a un altre sector del municipi. Ara, però, el nou govern local ha decidit deixar el poliesportiu a la seua actual ubicació, i per tant, ha afegit Mahiques, no hi ha motiu per a no reprendre la sol.licitud de gespa, i li ha demanat a l'alcalde que ho faça.

48 comentaris:

Anònim ha dit...

Betoret menteix mes que parla, en primer lloc la pista de padel deuria de estar construint-se pero els diners no arriben perque no hi ha un duro,.
En segon lloc deuria de saber que ja està solicitada la subvenció per la gespa i en el cas de que es tire enrere algun poble tindriem gespa, per tant sols cal concedir el que ja està demanat.

Anònim ha dit...

Definitivament aquest bloc es el diari oficial del PP simater, ja que es des d'on el seu lider Sebastian Mahique, hi fa les declaracions públiques.

Fins ara primava LAS PROVINCIAS, però per lo vist Simat i la seua clase política ... permeteu-ma la frase castellana: "és el mundo al revés"

Anònim ha dit...

Os habéis dejado; a parte de los dirigentes locales, comarcales y provinsiales del PP, se ha invitado gustosamente a las autoridades de la IGLESIA DE LA TRIGOLOGIA, muy unida últimamente en los quehaceres del régimen CAMPS- Vidal

Anònim ha dit...

Notícia bomba!! Quan ja fa mil anys que es sap que es pot sol.licitar i de fet ja s'ha sol.licitat, ve l'arc iris a descobrir les amèriques (esta web pareix ja canal bou, fent propaganda "de las declaraciones de nuestro senyor secretario general")

Anònim ha dit...

Pues el PP va fer bon empastre no sol.licitant la gespa. Hasta Benifairó tindrà gespa artificial i la gent que està jugant a Simat acabarà jugant en Beni.

Anònim ha dit...

A tot això, ara hi ha diners per a demanar la gespa?

Anònim ha dit...

Amb qui va Iniciativa del Poble Valencià a les europees? Va amb el Bloc i CiU? O amb EU? Algú em pot informar?

Anònim ha dit...

Entonces fa uns mesos el PP volia canviar el poliesportiu de lloc? Crec que es pensaven que els diners cauen del cel o algo, perque després de pulir-se la meitat de diners de l'Ajuntament, pareix que pensen que els diners no s'acaben mai. Una persona minimament racional hauria fet altres previsions i ara molts xiquets disfrutarien de la gespa.

Anònim ha dit...

Si, clar Betoret i ara ens creguem que tenim opcions de rebre la subvenció. Si a Sebastià no li vau donar res com aneu a donar-li algo al tripartit?? Camps no sols no té un duro (i menys per a Simat), a convertit al Pais Valencià en la regió més endeutada d'Espanya. Es arriscat dir-ho però crec que els valencians som molt ignorants, però no tant com per a en les pròximes eleccions tornar a deixar manar a el PP

Anònim ha dit...

Fernando Giner podria estar imputat per falsetat documental i estafa

El jutge investiga si Giner, ex-President de la Diputació de València i Alcalde de Vallada, té la condició d'aforat

El jutge d'instrucció número cinc de Gandia ha ordenat que s'efectuïn pesquises policials sobre si Fernando Giner està aforat davant una previsible citació com imputat per un delicte de falsedat. El suposat delicte, denunciat per Coalició Valenciana, data del 5 de juny de 2007, quan el govern municipal de Piles va signar un conveni amb la Diputació de València, sent Giner president, per al finançament de les obres d'una rotonda i un pont a Piles i per les quals la Diputació pagaria contra certificacions d'obra i a partir de 2007 fins al final de l'execució en 2011 la suma de 430.000 euros.

L'única excepció és que la referida rotonda i pont es van executar entre el 2002 i 2004 i van ser pagades pels veïns afectats de la localitat, segons sostenen des de Coalició. L'alcalde de Piles, Vicent Císcar, ja va declarar en qualitat d'imputat davant el Jutjat d'Instrucció número 5 de Gandia, a instàncies d'una denúncia presentada per Coalicio Valenciana pels delictes de falsedat documental i estafa.

Font de la notícia:
LAS PROVINCIAS-La Safor www.lasprovincias.es/valencia/20090131/safor/juez-investiga-giner-tiene-20090131.html

SaforGuia:www.saforguia.com/UN_JUEZ_DE_GANDIA_ORDENA_INVESTIGAR_SI_FERNANDO_GINER_ESTÁ_AFORADO/idnoticia

Llibertat.cat: www.llibertat.cat/content/view/4666/1

Anònim ha dit...

Anem a pams que esta noticia té suc:
1.- Sebastian anava a canviar de lloc el poliesportiu? com? o bé te telekinesia o be una maquineta de diners o menteix o algúna empresa privada anava a fer el poliesportiu nou a canvi d´algo.
2.-que s´ha prorrogat la subvenció que ja està demanada i han dit que no es possible concedir?
3.- Marc ha eixit de l´armari i definitivament es converteix en el portanveu del PP en la primera noticia al que no li afegeix carrega politica.

Anònim ha dit...

Adéu PP?
cucarella | De política opinió | dimecres, 4 de febrer de 2009 | 22:51h
Amb motiu de les darreres eleccions, el Bloc va engegar un campanya que es deia "Adéu PP". Una frase que representava un fort anhel de la societat democràtica valenciana. Farts de la devastació del territori, de la corrupció política, de la censura i la manipulació informativa, farts del menypsreu a la nostra llengua, a la nostra literatura, a la nostra música... Adéu PP, era l'eslògan de batalla. Clar i contundent.
Però, tot i la minsa implantació política, Salem serà el tercer ajuntament que el Bloc pacta amb el PP, amb les places majors d'Almussafes i Calp (que jo recorde ara). Si la implantació fóra més alta, potser els pactes Bloc-PP serien més abundants.

Estic d'acord que el PP i el el PSOE són corda i poal del mateix pou. Però tal com tracta el PP el País Valencià, no hi ha justificació possible per a donar-los cap alcaldia. És preferible quedar-se'n al marge, continuar ferms a la banda dels demòcrates. Al capdavall el País no guanya gaire amb aquests pactes contra natura. No hi ha canvis en l'actitud del PP. No millora la nostra qualitat democràtica. I el Bloc es posa en una situació de dubtosa justificació, a més de l'erosió electoral que li suposa aliar-se amb el pitjor enemic del País Valencià.

Anònim ha dit...

Totalment d´acord, ni a simat ni a salem deu governar el PP. tu també estas d´acord?

Anònim ha dit...

jo sóc del BLOC, i no hi ha que donar al PP ninguna alcaldia, ninguna!!!

que opineu TRIGÒLEGS?

Anònim ha dit...

El del comentari anterior és un dels tres tristes trigos.

Anònim ha dit...

L´església de la Trigologia, us convoca a totes les seues titelles i fiels, a la missa de "baix cap" que es farà a la santa seu BIKOKA, aquesta tarda. no hi falteu, que us encendrem en flames qui no vinga!

Anònim ha dit...

Anem per pams:

1- Qui va projectar el trasllat del poliesportiu no va ser Seba, va ser Vicent de Colom. Per tant, no t'enteres de res.
2- Qui no s'entera de res no deuria tindre l'atreviment d'obrir la boca.
3- Quan us fan notícies tirant-vos floretes al Bloc de que s'havia comprat el trinquet no feu en falta la càrrega política.

CONCLUSIÓ: Tas tonto.

Anònim ha dit...

Jo he sigut votant UPV ,arc i ara esquerra i estic d'acord en no donar ninguna alcaldia a PP.Però també de llevar-li-les ,estiga de cap de llista Seba,mon pare o fins i tot jo mateix.

Anònim ha dit...

so listo:
el pgou (que va portar seba al ple)i que contemplava el poliesportiu fora i el camp de golf ja fa temps que el va tombar conselleria.
quan s´havia de demanar la subvenció de la gespa ja no hi havia possibilitat de camp de golf per tant el poliesportiu quedava on està.
quan es parla del PP simater a la web i esta es la primera vegada en mesos, no hi ha critica i això ho veuen fins el babaus com tu.

Anònim ha dit...

So tonto:

1- Seba no va portar mai cap PGOU al ple. No li va donar temps. Per tant, segueixes sense enterar-te de res.
2- El poliesportiu no té res a vore amb el camp de golf, sinó amb una afecció al monestir.
3- Si segueixes sense enterar-te, no deuries tindre l'atraviment d'obrir la boca.

CONCLUSIÓ: Tas més tonto encara.

Anònim ha dit...

Gerardo,estàs ahí?si estàs digues que sí.

Anònim ha dit...

Cada vegada que us toquen els morros i us deixen sense arguments us penseu que està Gerardo darrere. A banda de Gerardo, hi ha més gent disposada a fer-vos les galtes roges. Malandrines. Filibusteros. Truhanes.

Anònim ha dit...

L'any 91, Marc ja va "calar" a Colom.----Si ja, potser.El que es segur, es que lany 91 iu.Ben organisada com estava abans ja va calar a marcos i el van fotre foro per creures deu.

Anònim ha dit...

CONCLUSIÓ:

ARC IRIS DEFENENT A MORT AL PP, I ACUSANT ALS ALTRES DE FER-HO EN ALTRES POBLES!

CONCLUSIO: ARC IRIS=PP

Anònim ha dit...

CONCLUSIÓ:

ARC IRIS DEFENENT A MORT AL PP, I ACUSANT ALS ALTRES DE FER-HO EN ALTRES POBLES!

CONCLUSIO: ARC IRIS=PP

Anònim ha dit...

Damunt de tonto no saps ni inserir comentaris.

Anònim ha dit...

Redeu quina manera d'insultar,no en saps altra?

al que sempre té el tonto al teclat

Anònim ha dit...

insultar?

dir que ARC IRIS=PP es insultar??

doncs vosaltres que es claveu i digueu NAZIS i tot el que us surt a la vostra eixa nova secta, que és?

vinga va

Anònim ha dit...

Xe tio. lo teu es de naiximent o t´has pegat un colp al cap?
aniré espaiet, tu intenta seguir-me.
Colom va fer la vista previa d´un pgou que no tenia camp de golf. Seba va fer una al.legacio a eixe projecte i en eixa al.legació dibuixava el camp de golf, la macrourbanització i el poliesportiu fora de la zona d´afectació del convent.
Conselleria va tombar eixe pgou per iniciativa del bloc ja que s´havia fet en frau de llei, per tant quan s´havia de demanar la subvenció, d´eixe pai no quedava ni polleguera i dificilment el podia canviar de lloc sense un nou pgou.
t´has enterat ara gerardo

Anònim ha dit...

insultar es dir fill de puta als regidores, com ho heu dit vosaltres en altre fil i ningú s´ha dignat a eliminar rapidament.
que el sr Marc Cabanilles es el portaveu del pp simater es donar-li per fi un carrec no un insult.

Anònim ha dit...

QUE COLOM VA FER UN CONCERT PREVI SENSE CAMP DE GOLF?????? JA, JA, JA. PERÒ SI EL PGOU NO ES VA APROVAR PER L'OBSTINACIÓ DE COLOM EN FER EL GOLF, I FEIA MÉS VIATGES AL DESPATX DE BERNARDO MONTSERRAT QUE FINITA A LA CAPELLETA. I JUAN MARÍA PEGANT LA CABOTÀ.

I NO ES DIU VISTA PRÈVIA, TONTO, ES DIU CONCERT PREVI.
I NO SÓC GERARDO. HI HA MÉS GENT QUE GERARDO CAPACITADA PER A TRAURE-VOS ELS COLORS.

Anònim ha dit...

Al de fa dos. Es viritat. Ací insulten. No sé què fas entrant ací. Deuries llargar-te-la a altra web. I ràpid. Ves a la web de juli, o de serra.

Anònim ha dit...

Quines coses té la vida.Arc ,el principal defensor del PP a Simat,més inclús que elle mateixos,no paren de queixar-se dels pactes del Bloc amb el PP.Però ens feu tontos o que? A que jugueu? Està clar que a ningú que tinga un mínim de conciència de País Valencià li agrada el PP i vist des d'ací no ens agraden eixos pactes.Però es que vosaltres sou els menys indicats per a pubicar-ho.Esteu fent quasi el mateix a Simat.Esteu enamorats del PP,o de Seba,no ho sé.La gent no està tan tonta com es pensaveu i va notant-se als comentaris.Al principi tot eren favorables als pparquers,ara ja va equilibrant-se la cosa.Fins i tot algún s'atreveix a dir que no es permeta l'entrada de comentaris bloquers.Que s'han creguts esta gent ,que estem a la època de Franco.Doncs no,encara que alguns ho enyoren com molts dels que estaven a la plaça el 4 d'agost.

Anònim ha dit...

Tas tonto. Busca't novia.

Anònim ha dit...

Ja estem,no saps dir altra?Si busques que t'insulte no ho tinc que fer ,tinc més educació que tu,pparquer

Anònim ha dit...

Busca't novia.

Anònim ha dit...

Ja en tinc.
Tu cerca't mascle.

Anònim ha dit...

Ah,i de pas te'n vas amb la teua Rita Barberà de casselles.
jajajajajajajajajjajjajajj
uajajauuauauuuuauuuauuuauau
uauauauauauauauauuauauauaua
Redeu quin ppero

Anònim ha dit...

Ah,una altra ,no soc del Bloc ,soc d'esquerra però m'estime més un pel de qualsevos valencianista,encara que blavero,no feixistes de CV o GAV,que tots els espanyolistes ,encara que repubicans.

Anònim ha dit...

va tirali fort, a per ell, que ja casi que el tens.

Anònim ha dit...

si que eres especial si...
el concert previ si que portava camp de golf, burrera ,pero el projecte de pgou que va posar en informació al public no, i el PP de seba va portar el camp amb una alegació. en eixa alegació feien seua, la proposta de Neptú cabdal. Neptú va presentar el projecte que havien consensuat PP i PSPV amb l´anagrama de l´ajuntament tot un desgavell del que seba va ser particep.

Anònim ha dit...

Mal favor li fem a l'esquerra, si ens pensem que per pagar la cuota d'un partit, ú ja és d'esquerres.

Anònim ha dit...

Eladio de socialista té ben poc, igual que ho era Colom. socio-listo, aixo sí un i l´altre. Aprofirar-se tot el que pugen de l ´ocasió de manar

Anònim ha dit...

Yeeeeeeeee. Bloqueros...
Esteu acabats.
Ja li heu donat 15 alcaldies al PP.
Però Sebastian era massa bo per donar-li-la.
Millor Colom , Eladi o Mc Artur.

Anònim ha dit...

No fa falta Trigologia, ja tenim tres persones en una:
ELADI, SERRA I AGUSTINA.
i de suplent McARTUR.

Anònim ha dit...

Al Bloquero que no para de dir que PP = Arc Iris :
Nosaltres mai serem d´extrema dreta valenciana com tú
Quantes alcaldies més aneu a donar-li al PP?

Anònim ha dit...

Sr Alcalde Florero:
Vist el que ens passa amb les ajudes, i entenent que vosté és un professional de les mateixes, com demostra la seua trajectòria, sería d´agrair que li posara més interés a a gespa que a la seva Editorial.
Esperem que siga tan eficient en ajudes per al poble, com fins ara ha sigut per a la seua butxaca.
EDITORIAL LA XARAnga:
-Innovació Tecnològica 420 € DOGV 5.221 17-03-06
Catòlics i Conservadors contra l´Escola Republicana 1.838,94 € DOGV 5.528 06-06-07
-El viatge de Henry Swinburne a Catalunya 1838,94 € DOGV 5.528
-La Memòria de Josep Pastor, 980,77 €, DOGV 5.528
-Valldigna, estudis d´història 1.142,81 € DOGV 5528 06-06-07
-La Drova a travers del temps 1.468,66 € DOGV 5308 21-07-06
-La tradició musical a la Valldigna. Tomo II. 2.604,26 €
etc...
etc...
etc...
No es que vulga fer-li propaganda a la Editoral La XARAnga, però almenys la gent ara sap a què dedica el seu temps lliure,
I al poble que?
Al poble que li´n donen pel...
I AIXÒ SENSE COMPTAR LES SUBVENCIONS DE LA MANCOMUNITAT I DEL CEIC ALFONS EL VELL

-Al desert
Sanchis, Vicent
La XaraNGA Edicions

Arroz viudo y papas pobres
Maris Folguerà, Stella
Edicions La XaraNGA

Biologia i mites dels ocells
Villaplana Ferrer, Jesús
La XaraNGA Edicions

Bones veïnes
Cortés Company, Irene Elisa
La XaraNGA Edicions

Com estudiar la història contemporània d'Espanya: Fonts per a la composició d'un text de temàtica històrica
García Andreu, M. ; Santacreu Soler, J.M.
La XaraNGA Edicions

Contes de les coses que pensen del cel
Lluch, Enric
Edicions La XaraNGA

El Cister valencià: de Benifassà a Valldigna
Martínez García, José Manuel
La XaraNGA Edicions

El Reial Monestir de Sta. Maria de Valldigna una construcció per a la destrucció
Serrano Donet, Alfred
Edicions La XaraNGA

Els crits de la follia
Asensio Fons, Francesc Antoni
La XaraNGA Edicions

Estudiar la història contemporània d'Espanya
García Andreu, Mariano
La XaraNGA Edicions

Examen de verbs irregulars
Monjo, Joan
La XaraNGA Edicions

Fam, malaltia i mort: la societat alicantina front a l´epidemia de febre groga de 1804
Pascual Artiaga, Mercedes
La XaraNGA Edicions

Guerrero solitario
Sanchez Mariño, Gustavo
La XaraNGA Edicions

Guía del Monasterio de Santa Maria de la Valldigna
Martínez García, José Manuel
La XaraNGA Edicions

Historia cronológica de los abades de el Real Monasterio de Nuestra Señora de Valldigna
Gil, Esteban
La XaraNGA Edicions

Infants adormits: quatre morts anunciades
Asensio Fons, Francesc Antoni
La XaraNGA Edicions

L'alçament militar de juliol de 1936 a València història d'un fracàs
Mainar Cabanes, Eladi
Edicions La XaraNGA

L'anticlericalisme blasquista. València 1898-1913
Magenti Javaloyas, Silvia
La XaraNGA Edicions

La Batalla del Ebro
Íñiguez Gràcia, David
La XaraNGA Edicions

La ciutat i els costums. Gandia Segle XIX
Gonga i Colomina, Josep E
La XaraNGA Edicions

La mort de la sirena: nova visita al món feliç
Asensio Fons, Francesc Antoni(1963- )
La XaraNGA Edicions

La transicio democratica al pais Valencia
Santacreu Soler, Jose Miguel
La XaraNGA Edicions

Las rutas de la humanidad: Fenomenologia de las migraciones
Perez Herranz, Fernando [et al.]
La XaraNGA Edicions

Madonna de Miralls
Ferrando, Rafael
La XaraNGA Edicions

Quadern d`historia contemporanea dÈspanya
Pangea,Grup
La XaraNGA Edicions

Revolució i anarquisme, Cullera 1911
Torres, Ricard C.
La XaraNGA Edicions

Sabino Arana, historia imposible
Monge Juárez, Mariano
La XaraNGA Edicions

Sant Vicent del Raspeig: el municipi del liberalisme
Santa Creu Soler, José Miguel,
La XaraNGA Edicions

Tiempos de culpa (y otros cuentos)
Ceballos, Jose Gabriel
La XaraNGA Edicions

Tres claves de la guerra civil en el Mediterráneo
José Miguel Santacreu Soler
La XaraNGA Edicions

Valencia al límit: la ciutat davant l'epidémia de grip de 1918
Martínez Pons, Manuel
La XaraNGA Edicions

Valencians sota el franquisme
Calzado Aldaria,Antonio
La XaraNGA Edicions

ETC...

Senyor Alcalde Florero:
Dediques a lo seu i deixe´ns el poble tranquil. Sinó no guanyem ni per als assessors.

Anònim ha dit...

Al que no es bloquero.
Quan de temps més aguantareu volent donar l'alcaldia de Simat al PP.Jo crec que fins que es retire Seba ,ja els de l'esglesia de la Trigologia el tenen com un deu .Però quan es retire i entre un bon PPero no crec que dones suport al PP i aleshores passareu de ser apendix del PP a apendix del PSOE,com heu segut sempre.Almenys els darrers vint anys que sempre ho heu segut.