dijous, 5 de febrer del 2009

QUAN CRÈIEM ACLARIT L'EMBOLIC DEL TRINQUET, VE SERRA I DIU LA SEUA

Quan l'embolic del trinquet el crèiem aclarit, ha eixit Serra a dir la seua. La web municipal ens havia tret momentàniament de dubtes en explicar que les negociacions per a la compra del trinquet les havia encapçalat "en primera persona" l'alcalde, Eladi Mainar, mentre el regidor d'Esports, Juli Ibáñez, havia fet de marmitó.
Quan ja ens havíem quedat amb això, el regidor d'Esquerra (Republicana), Joan Serra, afirma al seu balanç de mig any de gestió que ha publicat per ahí i en el que diu que ha fet tant i quant, que ha sigut l'equip de govern qui en conjunt va encarregar a l'alcalde les gestions del trinquet, i per tant l'alcalde ha actuat per manament del grup de govern, amb la qual cosa ningú és més que ningú, sinó que l'èxit és de tots. Clar, també era mala sort que, tenint el 80% de les competències, el primer èxit del multigovern se l'apuntaren tots menys Serra.
Per tant, roman sense aclarir la confusió inicial, que es va generar perquè les primeres informacions que es van difondre a la premsa escrita i als diaris digitals atribuïen en solitari l'èxit al regidor d'Esports.
Esta és la seqüència: Primer Juli Ibàñez ven la feta a la premsa i s'atribueix l'èxit. Tots els mitjans, la web d'Arc Iris inclosa, se'n fan ressò. El mateix dia es produeix una puntualització en el sentit de que ha estat l'alcalde, i no Juli Ibáñez, qui ha portat les negociacions. Juli Ibáñez no retruca. I quan pensàvem que eixa era la versió definitiva, ix Joan Serra a dir que no, que si l'alcalde ha negociat ha sigut perquè li ho han encomanat la resta de regidors.
Arc Iris declina tota responsabilitat en la confusió generada, i assegura que va donar mostres de la seua bona fe en reconéixer inicialment al regidor d'Esports l'èxit de les negociacions sense mirar la seua adscripció política, i fent cas de les informacions que partien de la Casa del Poble, tot i que més tard es va vore obligat a rectificar perquè evidentment s'havia deixat fora al que crèiem principal protagonista de la compra del trinquet. I ara ens tornem a vore obligats a rectificar a la vista del balanç de Serra, en el que diu que ha fet de tot, i del que no ha fet diu que "estamos en ello".
Cal assenyalar, arribats ací, que les informacions inicials que atribuïen l'èxit a Juli Ibáñez havien eixit del propi ajuntament, de la mateixa forma que les puntualitzacions posteriors, i per tant qualsevol confusió cal atribuir-la al propi ajuntament.
Dit això, Arc Iris afirma que tant fa qui es penja la medalla. Allò important és que la compra es faça efectiva. A més, ens ratifiquem en qualificar d'èxit l'operació que permetrà recuperar el segon trinquet més antic del País Valencià, encara que adverteix que la compra no s'ha concretat i el pla de finançament tampoc.
EU i Arc Iris recolzaran al multigovern local en totes les accions que porte endavant per reclamar la implicació de l'Administració autonòmica, i en la creació de l'Escola Municipal de Pilota, una demanda reflectida en una moció d'EU-Arc Iris.

35 comentaris:

Anònim ha dit...

Com voleu a Eladi!! No siga que la jefa de Marc l'envie en companyia dels més de 3 milions de parats (el tema de la feina està mal i tot val per a conservar-lo).

Anònim ha dit...

Eladi= alcalde florero,corresponsable
de llevar el carrer a Al Tall i encubridor del qui dona l'ordre,no val dir que estava de vacances.
Respecte al trinquet ell fou el culpable d'estar més de 20 anys sense
trinquet,esperem que ara ho faça bó.
Però no s'enganyeu el trinquet ho pagem tots inclus els del PP.

Anònim ha dit...

Si tardeu 9 dies en descobrir una noticia de la web municipal i tres anys en descobrir que hi han subvencions no demanades no m´estranaria que demà descobrireu que si tenieu la invitació pels actes del nou d´octubre.
No cal que lieu la madeixa l´exit es global. i les gestions de tots.
Ara toca donar-li canya al bloc. no espere critiques al pspv, ja sabem que "donde tengas la olla no metas la ..."
Hala reis no es canseu que esteu treballant molt

Anònim ha dit...

eladi-juli, juli-eladi, eladi-juli... SOCIALISTES, un amb carnet, l´altre encobert! ...amunt la iniciativa POPULAR d´Arc Iris!!! pròxim govern SEBAS-ARC IRIS!!!
...por mis cojones!

Anònim ha dit...

Mare, quin lio!!!!! Açò és per a fer una película.

Anònim ha dit...

Una recomanació. Hauríeu de rebutjar els comentaris tocafaves del Bloc per tal que la gent normal puguera gaudir tranquil.lament del que circula per ací.

Anònim ha dit...

Xé, ja està clar !!!!

Como no li s'havia ocorrit a ningú que els culpables de tot l'embolic son els d'Arc Iris.

Com no ho diu ningú, ara va i ho dic jo.

Anònim ha dit...

Éstan difícil d'entendre que com en qualsevol govern no tot és blanc i negre? tots fan coses, pero es impossible que tots s'ho repartixquen en parts exactes en tots els temes que tracta l'ajuntament.

Anònim ha dit...

PREGUNTA: Que és més important per a dedicar-li espai a una notícia?

a) L'Ajuntament de Simat recupera el 2on trinquet més vell del Pais Valencià

b) No està clar qui ho ha negociat

Està prou clar, no? Pues ací els senyors manipulació, no paren de parlar de la segona opció. I de que no està el carrer Al Tall, no es fa el dia de l'arbre, hi ha contenidors sense tapa, a Marc li han pixat la roda del cotxe, a Gerard li ha picat un mosquit... tot de màxima importància.

Anònim ha dit...

PP=Arc Iris

Anònim ha dit...

el mes indignant del cas es que Don Eladio al tenim tots com un cantamanyanes i altres mes coses i l´ho dur es que ell es pensa ser el millor i el que salvara el poble i als socialistes. Eladi jo soc i hi han molts mes socialistes que les proximes eleccions no et votarem ni a tu ni al pspv sempre i cuan tu vages en la llista.... aixi que tu mateix SUPERCAGALLONÁ

Anònim ha dit...

Serreta ara toca els fanals fotovoltaics per eixir en canal 9 i a festes del poble la banda l'empastre i el traga de casa baix palio.

Anònim ha dit...

Que es més important PP=Arc Iris o que el PP ja té un altra alcaldia (una més) gràcies al BLOC.
Pues això.

Anònim ha dit...

Ja ho heu intentat tres vegades i no cauen, proveu una cuarta, intenteu enmerdar en les bones noticies a vore si creeu polemiques que no existeixen.
Si hi ha un regidor que ha fet d´obila amb l´assumpte del trinquet: el vostre.

Anònim ha dit...

pp=arc iris

prova: http://arcirisdesimat.blogspot.com

Anònim ha dit...

Jo crec que en una web de Simat és més important lo de ARC IRIS = PP

Anònim ha dit...

Al Bloquero que no para de dir que PP = Arc Iris :
Nosaltres mai serem d´extrema dreta valenciana com tú
Quantes alcaldies més aneu a donar-li al PP?

Anònim ha dit...

a simat no li la donarem. I tú? ja li la donares una vegada. li la tornaras a donar?

Anònim ha dit...

Jo soc partidari que si apareix un altre Colom, el lleven com siga.

Anònim ha dit...

El BLOC es la tercera força VALENCIANA MÉS FEIXISTA, i amb això teniu raó.
Esteu despré del PP i de Coalición Valenciana.
Sóu la dreta pura i dura del País.
Joanma i Santendreu al poder!!!.

Anònim ha dit...

PP= Arc Iris

Anònim ha dit...

Gerardo,estàs ahí?

Anònim ha dit...

Ostia tio es un Happy day

Anònim ha dit...

"si guanya el PP, podem pactar amb ells, tots menys el PSOE, i al Bloc ni aigua, a més, com que manen a la Generalitat, no hi haurà problema en demanar excedències, o recolocacions, tot es qüestió de negociar"


ADIVINA ADIVINANZA, DE QUI SÓN ESTES PARAULES, ON ES VA ESCAMPAR AQUEST MAIL...???


ON TIREM, ROJOS O BLAUS??

Anònim ha dit...

El BLOC la va cagar des que va naixer.
I continuarà cagant-la fins que desaparega o s´integre en el PP.
Perquè no li doeu les alcaldies a Coalición Valenciana, que són nacionalistes con vosaltres?

Anònim ha dit...

això voldries tu TRIGÒLEG!

ens juguem el que vulgues a que no passa això?

au , A BICOCA!

Anònim ha dit...

això voldries tu TRIGÒLEG!

ens juguem el que vulgues a que no passa això?

au , A BICOCA!

Anònim ha dit...

això voldries tu TRIGÒLEG!

ens juguem el que vulgues a que no passa això?

au , A BICOCA!

Anònim ha dit...

Es veu que te s'ha quedat pegart el dit a la tecla............

Anònim ha dit...

EL PP ja fa anys que mana al País Valencià, i tots sabem qui son els "excedents" i qui son els que reben les subvencions.

Anònim ha dit...

Per una seu conjunta peparc
BICOCA ja ,centre cultural i ideològic de la coentor de Simat.

Anònim ha dit...

Se les doneu de periodistes i de intel.lectes de prosa fàcil (guonistes de lo diví i humà). Deixeu de pensar amb tot el que tinga una lògica i deixeu una porta oberta a lo il.lògic i irracional i voreu com res es sorprenent.
TRIGOS, PERO NO LÍMPIOS
MANSANET, EL YUGO Y LAS FLECHAS

Anònim ha dit...

Sí, yugos i flechas, i ací l'únic que ha agafa els diners i ha eixit corrent ha sigut un alcalde socialisto que encara està rient-se de tots.
Ale.

Anònim ha dit...

Si, li anat bé, molt bé, a l´antic alcalde que era d´esquerres, no ?, ón esta la dignitat i els escrupúls i lo poc demócrata que ha segut.... Que enten ell que es ser d´esquerres?, quina vergonya.

Anònim ha dit...

No fa falta Trigologia, ja tenim tres persones en una:
ELADI, SERRA I AGUSTINA.
i de suplent McARTUR.