dimarts, 3 de febrer del 2009

ELS XIQUETS DE DALT CASA NO TENEN ON JUGAR

Temps era temps quan els xiquets jugàvem al carrer. L'Agrupació Ciutadana Arc Iris denuncia que l'àrea del casc urbà anomenada Dalt Casa no disposa de cap zona infantil de jocs ni per a la pràctica d'esports per a xiquets, i demana que es tinga en compte eixe dèficit quan comencen a executar-se obres de remodelació del casc antic, tal com ha anunciat el govern multiideològic de Simat.
Ni un mal gronxador, ni una mala porteria, ni una mala canastra. Tot es concentra a la vora del riu, amb la qual cosa, els xiquets de Dalt Casa que vullguen utilitzar un gronxador, per posar un cas, han de creuar tot el poble.
Arc Iris presentarà una moció per a que l'Ajuntament cree zones infantils de jocs a la plaça de l'Església i a la placeta del carrer del Pou, on segons el multigovern, estan previstes remodelacions urbanes immediates. A més, proposarà la creació d'altres zones infantils de jocs a la placeta sense nom de la Travessia del carrer de l'Església, a la zona del Calvari-Ravalet, i a l'entorn del barri de la Muntanyeta.
L'existència de zones de jocs infantils és determinant per al desenvolupament personal i social dels xiquets, així com per a estimular la convivència, i les habilitats socials i físiques. En este aspecte, hui per hui els xiquets de Dalt Casa estan discriminats, una situació que no es pot arrossegar per més temps.

35 comentaris:

Anònim ha dit...

En el butlletí d'ERPV de gener 2008 apareixia:

INVERTIR EN JOVENTUT ÉS INVERTIR EN EL FUTUR DE SIMAT
El passat 30 de novembre s’aprovà, a proposta d’Esquerra, la construcció d’un
CASAL DE LA JOVENTUT, tot just al costat de l’actual Casa de Cultura-Centre de
Salut. Un solar que es va enderrocar fa alguns anys i que a hores d’ara ningú ha
sabut donar-li ús.
Des d’Esquerra pensem que ja ha arribat l’hora, després de 30 anys de democràcia, que la joventut simatera tinga un local digne per reunir-se, associar-se, organitzar actes culturals, lúdics, esportius, festius, acampades, xerrades i tot allò que com a joves consideren adient.
El pressupostos municipals del 2008 han d’arreplegar la partida necessària per iniciar les obres del Casal i millorar les instal·lacions de la Casa de Cultura,compartint alguns serveis, com ara un ascensor, per salvar les barreres
arquitectòniques que patim els usuaris i usuàries de la Biblioteca, Saló d’actes i
Centre de salut
El jovent de Simat està d’enhorabona!

Ha passat un any i el jovent de Simat no sé si està d'enhorabona però :
No hi ha:
Iniciació de les obres del Casal

Podrà ser en 2009 que complisca el que demanava,té tot l'any per davant Sr.Serra.

Anònim ha dit...

Si es feren efectives totes les propostes que diu l'arc Iris, ni Bill Gates ho podria pagar. Ademés, cregueu que el PP (els vostres germans polítics) ha deixat molts diners per a gastar? No despilfarrem tant que venen mals temps i mentre vosaltres no pergau la feina esteu molt feliços proposant de gastar diners pero hi ha prou gent que ha perdut la feina i està passant-ho mal.

Anònim ha dit...

Si home va. Posar un columpio a la placeta del Pou arruinarà a l'ajuntament. Betio. No esteu preparats per a rebre crítiques ni propostes, i per tant no deuríeu estar governant.

Anònim ha dit...

Jo propose que per que el jovent no tinga sobrepes, fem el Casal de la Joventut dalt del Toro.
Així, cada vegada que vajen, faran més exercici i anirant perdent pés.

Anònim ha dit...

Simat ha celebrat o no ha celebrat el dia de l'arbre??? És que no digueu res, reòstia.

Anònim ha dit...

El que provoca sobrepés són les patxutxades de Ca Tere a costa dels contribuents.

Anònim ha dit...

Al camp de futbol has de demanar permís. No és com abans, que anàvem i ens posàvem a jugar.

Anònim ha dit...

Simat no és Nova York, diu què. Ja, ja, ja, ja. Serà babau, caraflauta, meapilas, snob, finolis i repipi, el tio. Ja em conformaria jo que Simat fóra Beniopa, amb tot de serveis, barris remodelats, instal.lacions esportives, jardins i zones de jocs infantils. No amic, Simat no és Nova York. Ni Nova York, ni Beniopa, ni Palma de Gandia. Simat és un cagalló amb un palo perquè hem tingut una classe política que hauria d'estar fent penitència resant pares nostres per haver portat este poble a la ruïna econòmica, moral, social, cultural, civil, i democràtica. Serà babau el tio. No m'ho puc acabar.

Anònim ha dit...

Si ,Simat és modél per la banda de darrere en tot. Esta mort, social, culturalment, economicament etc. , motius hi han després de tants anys pensant sols en les construccions de pisos i mes pisos que es farien i per enriquir-se el nostre etern alcalde. Almenys algú li anat be, a ell i sols a ell i el poble on anat a parar.....a la m.

Anònim ha dit...

Al del comentari de les 14:26, no estas més encalat perque no t'entrenes. Ahorra temps escrivint i gasta-lo llegint, perque et costa un poc agarrar les coses (no tant aprendre insults raros). Lo de Nova York ho he dit per les grans distàncies que hi ha que recórrer per a anar d'un lloc a un altre. En Simat com a molt tardes 10 min, en anar a un lloc. I estàs doblement encalat perque si tingueres un poc de cultura, sabries que Nova York no destaca per la seva despesa en instal.lacions públiques per a la classe mitja, és una ciutat d'Estats Units, ignorant!!!

Anònim ha dit...

AIXÒ DE QUE EN LONDRES NO NEVAVA DE FA VINT ANYS NO ÉS VARITAT (LO DE FOTO DEL DIA) JO VAIG ESTAR FA 2 ANYS I VA NEVAR.

Anònim ha dit...

Padel per els amics de l'alcalde si pero pels xiquets a jugar al Toro com tota la vida.
Hi ha qui no coneix la vergonya.
Per assessors si que hi ha diners.

Anònim ha dit...

El anterior ha sit Serà babau o Serra babau

Anònim ha dit...

per cert ara que heu anomenat el poliesportiu , aixo com es que hi ha una persona que cobra de l´ajuntament ( i a dedo ) tots sabem qui es... i resulta que o no esta o si esta s´amaga els diumenges mitg tancat, has de demanar permis,i damunt les instal.lacions estan mes brutes i mes trencades que mai... anava a preguntar com pot ser aixó i m´ha vingut al cap una frase que vaig sentir l´altre dia.... xiquet açó es SIMAT CITY.... i cuanta raó tenia............

Anònim ha dit...

Hola, jo soc de veí de Simat, sou un poc "frikis" els de l'Arc iris, no? No havia estat mai per aquesta pàgina, però he vist que criticar ací sabeu prou, i fer fotos als contenidors també. El que no pareix que sapigau, tan valencians que sou, és que Arc iris es diu Arc de Sant Martí. He estat informant-me un poc i m'ha paregut que aquest partit va naixer com a un partit anti-Vicent Palomares i ara que ja no està eu perdut un poc el nord. Vos recomane que feu política constructiva i no sigau tan "frikis".
Tota la vida hem baixat a la font gran a jugar. També al calvari hi ha un dels espais més grans de Simat. I tambe on posaven la fira (ravalet o coves) hi ha un jardí. Fer quatre passes a un poble tan xicotet com Simat no és cosa dificil. Jo de menut me'l travessava de part a part tres o quatre vegades al dia.
Dient açò, no estic oposant-me, ni molt menys, a la construcció d'aquestos espais, però com ja he dit hem pareix que els xiquets de dalt no estan "discriminats".

Demagogia pura. D'això tambe ho enteneu un rato.
Crec que amb la vostra crítica destructiva i crispadora no ajudeu en absolut a Simat. La vostra ansia de poder vos fa perdre la raó. No te mes raó el qui més soroll fa.

Anònim ha dit...

El vostre PP tenia tot en ment ,quina llàstima que ja no estiguen
jajajjajajajjajajajaj
uauauauauauauauauauua

Anònim ha dit...

La Superregidora no deu jugar a
futbol,Veritat?.Tampoc deu fer altres coses. El que no sabem és si elSuperregidor les fa. Bo deixe-m´ho ,a lo millor és que el Superregidor si que juga....a futbol!

Anònim ha dit...

jo he sigut xiquet, i m'he criat per la montanya, sense gronxador, ni llocs no jugar, i la veritat que ni tinc sobrepes, ni em molestava anar corrent al futber per poder jugar, el que passa es que avui en dia, estan molt mal acostumats, i el unic esport que fan es enxufar la playstation, aixi que qui vullga fer esport, ja te el poliesportiu, que parlant d'ell, ja el podrien tindre en condicions, perque jugar alli a basquet, tennis o futbet, t'arrisques a caure per cualsevol de les escletxes que hi han al paviment, aixi que menys moniatades i mes fomentar arreglar el que tenim.
ja m'agradaria vore a mi al ArcIris manant, i voriem com aquesta web no hi haurien tantes critiques, doneu pena.

Anònim ha dit...

Al veí de Simat que acaba de descobrir aquesta web. Ara resulta que Arc Iris té ànsia de poder. Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja. Es nota que no ets veí de Simat per dos motius: el primer perquè fins ara no havies descobert aquesta web, la qual cosa és impossible si vius a Simat. I en segon lloc per dir que Arc Iris té ànsia de poder. És evident que no ets veí de Simat. Pots ser natural de Simat, però no veí. Ale.

Anònim ha dit...

Els d'Arc Iris deuen ser un poc babaus.
Perque dic jo que si tingueren ansia de poder, es presentarien en les llistes del PSOE o del PP.
O també del BLOC, per si de cas fan un pacte d'eixos raros que tant acostumen, i els toca la pedrea.
Precisament presentant-se com Arc Iris, es como no tocaran poder.

Anònim ha dit...

no tocaran poder perque no poden. Perque tres vegades com sant pere es van oferir per l´alcaldia. el que passa es que heu hipotecat amb els insults qualsevol possibilitat d´agafar una regiduria amb qualsevol partit en el present i en el futur. Sols teniu una possibilitat per fer politica local: la web . feu olor a cadaver politic.

Anònim ha dit...

Clar, el futur a vosaltres no us preocupa. Macartur ja ha dit que ho esteu fen de maravilla i que hi ha un allau de vots esperant-vos. Ja, ja, ja, ja. Qui no tindrà més oportunitat de comprar més governs a preu de sou d'assessors sereu vosaltres. Disfruteu.

Anònim ha dit...

Viviu en el món de Yupi arquers. Però com digueu que u no pot simater sense coneixer esta web? Que es penseu que sou? Ací entren 4 polítics i 4 més que els agrada la política. També es pensàveu traurieu un fum de vots i si segueix la tendència les pròximes eleccions no tragueu ni un regidor. Sou els Quixots de la política.

Anònim ha dit...

Més val ser Quixots,que utilitzar la politica per el lluiment i profit personal.

u de la barrera i de sol.

Anònim ha dit...

Al que culpa als polítics de l'actual situació del poble per la mala gestió durant anys, que s'entere que potser la culpa siga dels propis simaters. El simater estàndard es una persona conservadora, còmoda, poc ambiciosa i amb poc de respecte per les generacions que van després. En Simat hi havien diners una volta, però s'ha disfrutat molt de la vida amb ells i ara el poble és el cul del món en molts sentits. Els propis simaters també són culpables de haver votat any darrere any a un partit conservador i també culpables de el que és Simat hui: un poble que només depen d'un cítric ferit de mort i unes noves generacions que no tenen res a heredar i que batixen tots les rècords de analfabetisme i poca formació al Pais Valencià.

Anònim ha dit...

Tens molta raó.
Ves amb cuidao no el diguen yupi o quixot per dir les veritats.

Anònim ha dit...

Els d'Arc Iris deuen ser un poc babaus.
Perque dic jo que si tingueren ansia de poder, es presentarien en les llistes del PSOE o del PP.
O també del BLOC, per si de cas fan un pacte d'eixos raros que tant acostumen, i els toca la pedrea.
POS VA SER QUE NO. Els fariem foro, com va fer eu. fa uns cuants anys.ten recordes MARC?

Anònim ha dit...

ja era hora que los Marcos,Gerardo,Victor y compañia vinieran a razon y nos apoyasen a los españoles de bien.Por favor juntemonos todos en la casa común de España,el PP,y tendremos un Simat mejor.Gracias Arc Iris por ser como sois,seguid así.

Anònim ha dit...

Tas tonto.

Anònim ha dit...

Algún retrassat mental per a despistar escriu en castellà i parla d'Arc Iris i la casa comun d'Aspaña i "los españoles".
Els d'Arc Iris no van per ahi ni de "coña"
A qui voleu despistar?

Anònim ha dit...

Hay que hacerlo oficial compañeros del arco iris.

Anònim ha dit...

¿quan dius a preu d´assessor et refereixes al d´Escudero? eixe si que eix car si..3000€ al mes de PSPV per escriure a favor de que torne el PP, si que eix car si.

Anònim ha dit...

A Simat només hi ha una persona que té un sou públic de 3.000 euros al mes. És del Bloc i està de pessebrer/a a una empresa municipal d'un municipi de l'Horta.

Anònim ha dit...

no volen despistar, volen que retrobeu la senda, que mai avieu de aver abandonat.

Anònim ha dit...

Els que pergueren la senda fa 20 anys foren els del PSOE, i no te digo nà, de les alcaldies que el BLOC li està donant al PP per tot arreu del País.
Eixos si que tenen que trobar la senda.