dimarts, 24 de febrer del 2009

EL MULTIGOVERN PROMOU UNIONS D'EMPRESES LOCALS PER A BENEFICIAR-SE EN CONJUNT DE LES LICITACIONS DE LES OBRES DEL PLA ZAPATERO

El multigovern de Simat va reunir ahir dilluns, mig hora abans del ple, als constructors locals de Simat per tal de fer-los saber la imminent licitació de les obres del pla de Zapatero, i transmetre'ls la voluntat de l'Ajuntament de que les licitacions beneficien per igual a tots els empresaris locals de la construcció. El multigovern proposa una mena d'unió temporal, una o diverses, per tal que tots els constructors puguen beneficiar-se de les licitacions.
El Ministeri d'Administracions Públiques ha aprovat les obres que va proposar el multigovern de Simat, que sumen un pressupost de 605.000 euros.Totes les actuacions s'hauran de licitar al llarg del mes de març, i deuran estar concloses abans de final d'any.
Es tracta de sis projectes distints, i per tant de sis licitacions, la qual cosa no permet de beneficiar a tots els constructors, encara que la fòrmula de la unió temporal permetria de repartir els pressupost de manera que tots pugueren accedir.
Els projectes a licitar són la construcció de 64 nínxols al cementiri amb un pressupost base de 54.424'64 euros, la reparació del sector nord del cementiri amb un pressupost de 60.875'64 euros, la recuperació de la Font Menor amb un pressupost de 199.950'94 euros, l'habilitació del mercat municipal per a usos múltiples amb un pressupost de 41.412 euros, la rehabilitació i millora de la plaça del Colomer i la seua connexió amb l'Avinguda Jaume I amb un cost de 100.898'23 euros, i la rehabilitació i millora de la plaça de l'Església i la seua connexió amb l'Avinguda de la Font Menor amb un pressupost de 144.561'60 euros.
D'altra banda, Simat rebrà en poques setmanes altres 700.000 euros provinents del pla de millora de municipis de la Generalitat Valenciana, el que permetrà noves licitacions d'obra pública, tot enmarcat als plans anticrisi dels governs central i autonòmic.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

CHE que a Simat només estan sense feina els constructors.... eixos ja n´he han guanyat prou... preocupeu-se d´altra gent que ja fa mesos esta en el paro SINVERGÜENSES

Anònim ha dit...

serrrrrrrrrrrrra, on estan els dinerrrrrrrrrrrrs?????

Anònim ha dit...

Els que menos faena tenim de tot el poble som els peons de obra, els de les pasteraes, els constructors no estan en el paro.

Anònim ha dit...

No desanimeu, peons. El magnate Colom va començar de mozo, i ha acabat de mataor.

Anònim ha dit...

El primer te raó que els projectes d´obra pública els facen els camioners que els constructors ja han guanyat prou diners.