dimecres, 18 de febrer del 2009

EL POLÍGON INDUSTRIAL ESTÀ SOBREDIMENSIONAT

Zona escollida per a desenvolupar el polígon industrial.
(PODEU DESCARREGAR L'ESTUDI COMPLET FENT CLIC AL FINAL DE LA NOTÍCIA)
El polígon industrial projectat a Simat està sobredimensionat, i per tal de garantir la seua viabilitat, s'hauria de reduir en una tercera part, és a dir dels vora 300.000 metres quadrats projectats, a 200.000.
Esta és una de les principals conclusios a les que arriba l'estudi de viabilitat del polígon industrial encarregat per l'Ajuntament de Simat al Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València, i que ha tingut un cost de 6.000 euros.
EU-Arc Iris estudiarà amb deteniment l'estudi de viabilitat i informarà de les perspectives que els autors fan per a la creació de sòl industrial i terciari a Simat, i la potencial demanda.
No obstant això, la recomanació de reduir les dimensions del polígon pot generar un conflicte amb part dels propietaris de sòl, als que se'ls va crear unes perspectives, i ara poden quedar fora del programa urbanitzador.
Per tal d'evitar conflictes, Arc Iris reitera la proposta que ja fa ver fa més de mig any quan va donar a conéixer el seu propi estudi de viabilitat, on ja contemplavem la posible sobredimensió del polígon i proposavem de compaginar el desenvolupament industrial i terciari, amb el residencial a la part més pròxima a la Muntanyeta dels Cristalets.
D'altra banda, Arc Iris reitera la seua denuncia sobre la incompetència urbanística que han mostrat els responsables municipals a les darreres dècades, i afirma que si el polígon s'haguera aprovat quan era hora, ara estaria absolutament actiu i generant ocupació i riquesa.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja teniu l´estudi i encara no l´heu fotocopiat perque tots el coneguen?
ja heu recibit l´estudi i encar no l´heu donat aconeixer com demanaveu?
o també com el trio l´esteu amagant-lo?

Anònim ha dit...

Seràs borinot. Acabes de llegir la notícia sobre l'informe del polígon i preguntes si encara no l'han donat a conéixer??? Pues jo m'he enterat ací abans que en cap lloc.

Anònim ha dit...

Crec recordar que arc iris van ser els primers que infomraren a tot el poble(i donaren planols) del PGOU que Colom amagava.
O ja no te'n recordes?

Anònim ha dit...

ací potser tingues la versió manipulada, perquè no heu donat a coneixer l´estudi. esta publicat a la web de l´ajuntament l´original

Anònim ha dit...

l del 1er comentari; seras poc borinot

Anònim ha dit...

Borinot si, per vosaltres vegent com passen quasi totes les coses que portaveu en el programa i fent d´obil.les pèr la incompetència del vostres negociadors.
hala a resar perque el PP d´orange market traga la majoria absoluta a les pròximes o es trobareu com ara

Anònim ha dit...

Efectivament acaba de ratificar que és un borinot

Anònim ha dit...

No sigues cínic. L'única cosa per la que volieu a Arc Iris al govern era per a tindre'l calladet i no tindre oposició. Volieu deixar al poble sense oposició. Doncs no, mira. Si vols domesticar alguna cosa domestica puces i monta un circ. Arc Iris està a l'oposició ara i adés, i ho seguirà estant mentre només tinga un regidor. Quan en tinga tres o quatre potser governe si el pupurri li ho permet. Ja, ja.

Anònim ha dit...

Definitivament és un borinot.
Diu que l'informe que penja Arc Iris està manipulat, i resulta que el descarrega de la web de l'ajuntament.
Com sempre, parlar sense enterar-se.

Anònim ha dit...

El govern municipal posant la versió pdf objectiva i vosaltres la versió manipulada. Menos mal que heu parat en la cabuderia i finalment està el PDF. Que chapucers!!

Anònim ha dit...

Què dius????? Tas tarat.

Anònim ha dit...

I segueix insistint el borinot !!!

Anònim ha dit...

Sóc un altre, ignorant!!!

Anònim ha dit...

Eres un altre borinot o un altre ingnorant?
Aclarim-ho.