dijous, 26 de febrer del 2009

ESPORTS: SIMAT TINDRÀ DE NOU PRIMER EQUIP DE FUTBOL LA PRÒXIMA TEMPORADA


El CF Simat dels anys cinquanta, amb Olegario Mahiques (l'avi), al centre de peu, de president, i Painyo (sentat a la dreta) d'utiller.
El primer equip del CF Simat pot reaparéixer la pròxima temporada en competició oficial federat a la segona categoria regional després de que la societat esportiva haja estat dissolta, sense activitat i sense equip durant diverses temporades. Eixa és almenys la intenció dels responsables de futbol base, que volen aprofitar que molts jugadors del juvenil compliran enguany els dinou anys, i per tant no podran seguir jugant en categoria juvenil, com és el cas de Luis Brines Climent, que a l'abril fa 19 anys, i José Pérez.
Els responsable de l'entitat esportiva volen aprofitar eixa circumstància per a refer el primer equip, i alhora donar l'oportunitat de continuar competint als jugadors del juvenil que la pròxima temporada hauran d'abandonar la categoria.
El desinterés pel futbol va portar fa uns anys a la desaparició del primer equip del CF Simat, una cosa impensable en temps del president Rafael Martí, quan el club era tota una institució. Cap a l'any 2000 el CF Simat semblava refer-se i va jugar fins i tot en primera regional, encara que va ser un miratge, perquè dos anys després va desaparéixer, un fet que Arc Iris va denunciar en la campanya electoral de 2003.
Ara el treball fet al futbol base dóna noves esperances, i si l'entitat té el recolzament que cal de l'Ajuntament i de l'afició, el CF Simat tornarà a tindre la pròxima temporada primer equip federat competint en la segona regional.
Arrere queden els temps gloriosos de l'utiller Painyo (a la imatge), i de figures com el seu fill (porter), Paco el Moreno (porter), Enrique Climent (defensa), Gori (davanter), Sebastián (davanter), Rita (mig), Cándido, o generacions més joves com ara García, Xorro,Bella, Botó, etc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com està el tema del panflet de hui??

Anònim ha dit...

El soe ha repartit hui una pamfletada posant a caldo al PP.