divendres, 20 de febrer del 2009

LA DIPUTACIÓ DÓNA UNA SUBVENCIÓ PER A REHABILITAR L'ESGLÉSIA


La Diputació de València ha concedit una subvenció de 40.000 euros a l'església parroquial de Sant Miquel de Simat per a rehabilitar les façanes i el campanar, segons ha pogut saber Arc Iris de fonts de la corporació provincial.
Sembla que la subvenció ha estat tramitada directament entre l'Església i la Diputació amb la intermediació del PP local, i que el multigovern de Simat s'ha quedat dalt la parra.
La subvenció permetrà a la sucursal del Vaticà llavar-li la cara a la façana principal de l'església de Sant Miquel, que falta li feia, i a més pintar el campanar, que més aviat semblava una torre de guaita de bombers pel pas del temps i la manca de manteniment. L'estat del complexe parroquial és lamentable en el seu conjunt, els diversos locals estan infrautilitzats i en mal estat, i el teatret està inoperatiu, si és que existeix encara.
Per tant, Arc Iris considera encertada l'aportació de la Diputació, sempre des de la perspectiva de que permetrà la recuperació de patrimoni arquitectònic. No cal dir que l'església parroquial pot ser un punt d'atracció com a conjunt arquitectònic si se'l conserva com cal.
Per conta, Arc Iris exigeix a la sucursal del Vaticà, atés que es subministra de fons públics, que òbriga les seues instal.lacions a l'ús públic, que done utilitat civil als seus locals i les seues aules, que reòbriga el teatret, que faça les misses en valencià, i que corresponga com cal a l'aportació de capital públic per al manteniment del xiringuito.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Entre tots estem mantenint a esta colla de paràsits vaticans, i la seu manera de donar les gràcies, és voler fer-mos passar a tots per "l'aro".