dilluns, 2 de febrer del 2009

SIMAT NO HA CELEBRAT EL DIA DE L'ARBRE



El patrimoni natural que tenim a Simat prové dels anys cinquanta.

L'Ajuntament de Simat s'ha oblidat enguany de celebrar el Dia de l'Arbre. Ocupat com està el regidor de Medi Ambient buscant l'homologació dels atomitzadors, les obligacions de la secretaria comarcal d'ERPV, concertant publireportatges amb Canal Nou, i mirant com sortir-se'n d'això del carrer d'Al Tall, s'ha oblidat de programar encara que fóra plantar una carrasca a un test dels que hi ha a la plaça de la Constitució.
Arc Iris, per la seua banda, va llegir dissabte un manifest davant el tronc ressec del ficus de la plaça de l'Església per tal de denunciar, justament, que el nou multigovern de Simat no havia previst de celebrar el Dia de l'Arbre, i en segon lloc demanar un projecte de plantació d'arbres a places i carrers com a complement de les actuacions de remodelación del casc urbà. D'altra banda, però, hem pensat que aquesta proposta pot ser perjudicial perquè com s'ha demostrat fins ara, és prou que ho propose Arc Iris per a que no es faça. Els arbres pagaran l'ànec.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona, sou els únics que doneu informació sobre Simat.
Un simater .

Anònim ha dit...

Pues també estas tu en la parra si no coneixes altres mitjos per enterar-te d'informació de Simat. Espavila un poc i busca altres web perque si mires esta web (manipuladora) iau hi ha risc de que la secta convoque un suicidament col.lectiu i pegues darrere.

Anònim ha dit...

Jo no sempre estic d'acord amb el que diuen, però és d'agrair tindre un lloc on enterar-se d'algunes coses.

Anònim ha dit...

Però bé, Simat ha celebrat el dia de l'arbre o no l'ha celebrat???? Molt d'acusar de manipuladors i no sé què, però no doneu raó de res. Qui manipula????

Anònim ha dit...

En qualsevol dels panells de informació municipal trobaras convocatoria per replantar la muntanya del castell d´alfandech el diumenge.

Anònim ha dit...

Ens feu babaus,no patiu tant per si ens manipulen , preneu ejemple l'ajuntament podria desenvolupar el reglament de participació ciutadana que tant demanà el nostre Timonel el "SUPER".

Per a quant SUPER

Anònim ha dit...

Que jo sàpiga, el castell d'Alfandech està en terme de Benifairó. Però de tota manera, si fem bans per anunciar que ve Canal 9, també podíeu fer ban per a anunciar la replantació, encara que siga en terme de Benifairó. Dic jo, vaja.

Anònim ha dit...

el centre excursionista la valldigna, que no es de benifairó, ho va convocar.
Arc iris a banda de la potxonada ¿va convocar alguna cosa encara que fora en marxuquera?

Anònim ha dit...

Eixe que contesta a un simater , li diré que hi han webs que si que parlen de Simat, i també diaris el que passa és que tots estan manipulats pel PP_PSOE al igual que eixes webs a les que fas menció.Si es suïciden tranquil que no aniré darrere. Arc Iris al meu parer, informa bé, mal o regular però informen altres com els espanyols com tu, manipulen.
Un simater

Anònim ha dit...

Ve canal 9 i el Super amb una aixada ,aixó serà digne de veure.

Anònim ha dit...

Sr Joan Serra el 29-01-2005 voste demanà:

MOCIÓ QUE PRESENTA AL PLE DE L’AJUNTAMENT JOAN SERRA I FOLGUERÀ, REGIDOR PORTAVEU DE L’AGRUPACIÓ CIUTADANA ARC IRIS DE SIMAT EXIGINT A IBERDROLA QUE ASSUMISCA EL COST D’UNA BRIGADA FORESTAL DE PREVENCIO D’INCENDIS.

Ara que és el que mana que passa amb esta demanda , o ja s'oblidat jo no i li demane que cunplixca el que demanava en l'oposició.

Anònim ha dit...

Ja heu abandonat l'acosament a Serra.Ara pareix que li pegueu més pel Bloc,encara que de moment sense atacs personals com feieu a Serra,que són dignes de judici.Soc el vostre exvotant al que ara direu que no vos he votat mai.

Anònim ha dit...

Serra dimissió!!!!!!!!!!!!!!
Eladi a la Editorial!!!!!!!!
Mc Artur a Picassent!!!!!!!!
Agus a Canal Nueve!!!!!!!!!!
Juanma desterrament!!!!!!!!!

No volem deshonrats al poble!

Anònim ha dit...

Som altra vegada els alumnes de Batxillerat de Xeraco
Estem farts de que en la classe Eladi es passe més temps parlant pel mòbil que donant classe.
Si nosaltres no podem utilitzar el mòbil en classe, amb menys motius el professor el pot utilitzar.
Creiem que els assumptes no acadèmics els deuria de solucionar fora de l´Institut.
I si no té prou temps que es demane una excedència i es dedique a repoblar les muntanyes.

Anònim ha dit...

Al vuité. Amigo mío. Arc Iris almenys se'n va enrecordar del Dia de l'Arbre. El regidor de Medi Ambient i el seu assessor, als que paguem tots, ni se'n van enrecordar. Això és tot, amigo mío.

Anònim ha dit...

Al 12. El que és digne de judici és l'ús i abús que fa Joan Serra del poder que PSPV i Bloc han posat a les seues mans. Serra dimissió.

Anònim ha dit...

Però bé. Simat ha celebrat o no ha celebrat el dia de l'arbre? algú em pot contestar?

Anònim ha dit...

Per importància, en proporció, tindrien que escriures 1 noticia (o comentari) dedicada al carrer Al Tall o al dia de l'arbre, per 10 notícies (o comentaris) didicades al trinquet. Però ací és el món alrevés. OBJECTIVITAT PERFAVOR!!!

Anònim ha dit...

Al fals guerrer de Moixent

I tots els feixistes de Simat al poder

Anònim ha dit...

Ací n'ha ha u que vol imposar la línea editorial a la web d'Arc Iris i mesura l'objectivitat segons els seus criteris. Per a objectivitat l'Ajuntament de Simat, que empra el seu mitjà de difusió, la megafonia, per anunciar visites de Canal 9,. Per a objectivitat l'Ajuntament de Simat: transparència zero, plens reduïts a la meitat, pressupostos sense participació, manipulació, ocultació. Ahí no demanes objectivitat? Fes-te una web i sigues objectiu a la teua manera.

Anònim ha dit...

I perquè té que ser objectiva la web?
És objectiu l'Ajuntament?
Como dia aquell, per cada crítica a Arc Iris, deurien haver 100 crítiques als que manen, que son els que fan i desfan.
Però no, sols han de ser objectius els altres.