dimarts, 24 de febrer del 2009

EL CICLE DE CINEMA DE LA UNIVERSITAT S'ESTRENA A LA LLAR DELS JUBILATS AMB LA HISTÒRIA DE DOS MALALTS TERMINALS

Dos malalts terminals que decideixen viure al màxim en el seu últim viatge abans de morir i es llancen a la carretera violentant totes les prescripcions mèdiques per a fer tot allò que creuen que no han fet al llarg de les seues vides. Eixe és l'argument de la pel.lícula que es projectarà dijous a la llar de jubilats de Simat, i amb la que s'estrena a Simat el cicle de cinema projectat pel Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València.
La projecció serà dijous 26 de febrer a les 18 hores, i al final de la projecció intervindrà la professora de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València Sacramento Pinazo, per a comentar el tema de la pel.lícula.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Sense comentaris.

Anònim ha dit...

Dimissió .Això és intolerable,propi de gent feixista.Responsabilitats ja!!!!!

PD:Des de Sant Antoni que estan ahí.Son els que llevaren de la plaça per a poder fer la foguera allí.

Anònim ha dit...

Des de Sant Antoni està ahí el què?

Anònim ha dit...

demaneu responsabilitats al psoe de simat, i al alcalde ELADI MAINAR, QUE VA FALTANT AL PERSONAL, contestant maleducadament a la gent i humiliant a la gent

DIMISSIÓ JA

QUE IXQUEN ELS CONTERS DE LA EDITORIAL


aixo no ho denuncieu ?

Anònim ha dit...

La xerrada de la psicóloga deu ser per a alçar la moral del güelets després de vore la pel.li. Mira que no m'agrada criticar, però sembla que fan les coses mal aposta. Algú ha triat mal, o bé la pel.li, o bé el lloc per a projectar-la.

Ferrando ha dit...

Els testos

Anònim ha dit...

però tu l´has vist? precisament esta peli fa alçar la moral dels vells, fa veure que tot i saber el final que els espera trauen el màxim profit de la vida, és una peli molt psicològica, aconsellable especialment per als més majors

Anònim ha dit...

Simat serà un dels pocs pobles de València que no tindrà un camp de futbol amb gespa artificial.

Per sol·licitar la gespa artificial, hi havia un termini de temps que acabava a principi del 2008 i l´anterior govern del PP no va sol·licitar la gespa artificial del futbol, va demanar un "camp de padel" que va estar aprovat, però que segons li ha arribat a La Cotorra estem "sin noticias de ello por parte de la Diputación".

El nou govern de l´Ajuntament en adonar-se de la situació va demanar una reunió urgent amb els responsables esportius de la Diputació, i només van traure el compromís de que si algun poble es feia enrere (un 40% del cost el té que pagar l´Ajuntament) Simat entraria.

Coneixent com està el pati de que si eres del PP "todo lo que quieras" i als altres "que les den", la Cotorra creu que ja tenim camp de terra per a temps, i fa pública aquesta informació perquè té constància que des del propi PP han estat els "intoxicadors" de dir que la culpa és del "trio".

No veiem aquesta "cagada" del PP intencionalitat, només una falta de valentia política al seu moment per aquesta decisió, i una prova més de la falta de preparació per a gestionar un poble.

Anònim ha dit...

Si, Eladi és un maleducat, prepotent. Tranquil que els conters de L´Editorial, no eixiran.

Anònim ha dit...

Jo recomene que el proxim passe del cicle de cinema es projecte "Te espero en el cielo" o "Final de trayecto".

Anònim ha dit...

Ah, els testos. Pues si estan ahí des de Sant Antoni ja aniria sent hora de que tornaren. Ha passat més d'un mes. No?

Anònim ha dit...

o no sabeu de que va la cosa o esteu malament.
El cicle no es pels jubilats, anaven a projectar-la en l´auditori o en el cinema pero va i resulta que no hi ha. son pelicules que introduixen un tema per debatir amb un expert. I el tema es molt apropiuat despres de la mort de Luana.

Anònim ha dit...

No tenim auditori? Com és això? Amb 16 anys gloriosos del gran Colom i no tenim auditori? Com és això? No és possible.
A Benifairó sí que s'han preocupat de tindre auditori amb els diners del pla de millora de municipis de la Generalitat que Colom va deixar passar en 2006.

Anònim ha dit...

haver votat a qui tocava i en tindriem...

Anònim ha dit...

I a qui tocava votar?

Anònim ha dit...

Tots els polítics que ha tingut i té Simat són uns mamarratxos.

Anònim ha dit...

Sí, pero uns són més mamarratxos que altres.

Anònim ha dit...

Perquè no doneu als güelos un got de sosa càustica i acabeu abans?