dimecres, 11 de juny del 2008

DAVID MOGORT SUBSTITUÏX MAINAR A LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA


David Mogort.
El regidor socialista de Simat David Mogort, número dos de la candidatura del PSPV, substituïrà hui a Eladi Mainar, cap de llista i portaveu, com a representant del PSPV de Simat a la Mancomunitat de la Valldigna.
Mogort prendrà possessió del càrrec com a conseller a la Mancomunitat a un ple extraordinari que l'ens comarcal celebra esta vesprada. Mainar va renunciar al darrer ple per poder accedir sense suspicàcies a una de les beques que atorga la pròpia Mancomunitat a investigadors locals per a la publicació d'estudis i assajos sobre la Valldigna. Tot i això, Mainar també ha dit que necessitava temps per compatibilitzar la seua feina com a professor de secundària i el càrrec de portaveu a Simat, entre altres tasques.
David Mogort ha expressat la seua voluntat d'aglutinar i reorientar l'acció política dels consellers socialistes a la Mancomunitat de la Valldigna per tal de fer major oposició a la presidència que ocupa el PP.
D'altra banda, ARC IRIS encara no ha entés perquè sent minoria el PP té la presidència, encara que sospitem que ha estat una exigència del PP de Benifairó al Bloc a canvi de recolzar-lo a l'alcaldia d'aquest municipi. D'eixa manera, el Bloc de Simat i Benifairó no s'han oposat a que el PP presidisca l'ens a canvi de que este partit recolze l'alcaldia del Bloc a Benifairó. Tot un joc d'estratègies.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

David for president.

Anònim ha dit...

Tota una estratègia del PSOE-Simat per aconseguir la presidència de la manco. Ara, amb Eladi fora de la manco, ja es pot fer una renovació de José Luis, donat que el cap de llista del Psoe de Simat no tenia la simpatia dels altres components per assumir la presidència.