dissabte, 11 d’octubre del 2008

EL BNV ÉS EL PRINCIPAL RESPONSABLE DEL DESGAVELL DE L'ESCOLETA, SEGONS ELS LECTORS DE LA WEB D'ARC IRIS

El Bloc Nacionalista Valencià és el principal responsable del desgavell que ha suposat la entrada en servei de l'Escoleta de Simat, segons els lectors de la web d'Arc Iris que han participat a l'enquesta que ha estat activa els darrers dies.
El BNV apareix com a principal responsble, encara que seguit de prop pel PP. És a dir, per a onze lectors el culpable és el BNV, el que representa el 39%, però altres deu lectors, el 38%, pensen que la culpa és del PP.
A més distància apareix el PSPV, que és el responsable per al 17% dels lectors, i en último extrem Esquerra Republicana i Esquerra Unida, als que només un 3% dels lectors els fan responsables.
L'enquesta sobre l'Escoleta ha estat activa durant sis dies, i la tecnologia blogger només permet votar una única vegada des de la mateixa adreça IP per tal d'evitar trampes.
Cal recordar que l'Escoleta es va aprovar l'any 2006 amb un govern del PSPV, però va ser una exigència del Bloc a canvi de donar suport als pressupostos municipals. El centre es va dissenyar menut, sense menjador, sense previsió demogràfica, i sense tenir en compte una possible ampliació. Com a conseqüència, el curs actual ha hagut de començar amb un annex a "las Escuelas Nacionales Parroquiales" mentre s'executa un afegit a l'Escoleta guanyant espai al pati del col.legi públic Valldigna.
No obstant això, els artífex de l'Escoleta, PSPV i Bloc, consideren que el culpable del desgavell és el PP per no haver previst una ampliació durant els 14 mesos que va governar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

no es res de estranyar . un desastre
mes no importa viva el BNV