dijous, 9 d’octubre del 2008

NAUFRAGA LA "TITÁNIC"

L'Ajuntament de Simat s'ha vist obligat a suspendre tots els actes que havia previst celebrar a l'aire lliure amb motiu del Nou d'Octubre a causa de les fortes pluges, entre ells la revetlla de l'orquestra Titánic -ironies de la vida-, prevista a les 18:30 a la Font Gran.
Només s'han pogut celebrar els actes prevists a recintes tancats, com ara l'acte institucional del migdia a l'Ajuntament.
Pel que fa al concurs de paelles, l'Ajuntament ha optat per repartir els ingredients entre tots aquells que s'hi havien inscrit.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

el tripartit, el culpable també de la gota freda!

catalanistes de...!

Anònim ha dit...

Ironies de la vida.Ara resulta que sereu independentistes i vos molesta la senyera a l'ajuntament.Em estat des de Felip V fins a Franco acoquinats pel feixisme,reviscolem una miqueta en la transició i després ens passem quasi 30 anys novament acoquinats i amamgant els nostres simbols ,a més de respectar els dels altres sense fer cap soroll.Ara que intentem eixir dels arbellons va i un grup de independentistes anomenat Arc Iris està molest perque la senyera quatribarrada penja del balcó de l'ajuntament.Va home va.Vosaltres s'heu posat a l'altura de tota eixa gent feixista que a alçat el crit al cel.Puix be,jo ben content de vore la senyera penjada,encara que siga per uns dies,i escoltar la muixeranga a la plaça.Mentre algunes persones conegudes per seu fanatisme espanyolista ens mirava de lluny incrèduls de vore com els em perdut el "respecte"¿com s'atreveixen?deien.Redeu quin pecat em fet els valencians.Però be ,vosaltres si haguereu entrat en el pacte,amb Eladi com a únic batle com volieu,també estarieu ací.Quin goig vos havera fet poder ser vosaltres els que penjareu la senyera ,però no ,han segut els que abans eren companys de lluita i ara els heu convertit en adversaris polítics.Adeu i que tingueu en bon 9 d'octubre encara que s'alegreu que el titanic haja naufragat.Visca el País Valencià.

Anònim ha dit...

No patiu, la culpa de que ploga tant a Simat també és d´Arc Iris.
Sempre que passa alguna cosa anormal la culpa és d´Arc iris, que per això té un regidor.

Anònim ha dit...

Ironies de la vida. La senyera al balcó la voràs i no la voràs, en un plis plas, per fer les coses mal fetes. Es nota que a Eladi el tenen agafat dels piticlins. M'havera agradat vore la senyera penjada de per vida si s'havera institucionalitzat i s'havera aprovat al ple com a bandera local.

Anònim ha dit...

Respecte al segon comentari, com sempre els que no pensem com vosaltres som feixistes, crec que els més feixistes de tots sou vosaltres que no voleu respectar la llei, tot eixe acte que fereu havera estat molt bé en un altre lloc que no fora l'ajuntament ja que es un lloc de tot el ploble i on es regeix per les lleis del estatut i crec que en cap llei diu que deu estar penjada la bandera de la Corona d'Aragó si no les banderes oficials i crec que esta última no ho es. I un altra cosa si sou tant catalanistes vos propose una cosa a tots els partits que penseu d'eixa manera que es molt respectable, en les pròximes eleccions els primers punts del vostre programa electoral apunteu:

1.- Nosaltres SOM CATALANS
2.- La nostra bandera es la senyera cuatribarrada CATALANA
3.- El nostre pais es el Pais Valencià que perteneix als PAISOS CATALANS.

Si ho feu, vou alabaré, però si no ho feu anireu, com sempre, enganyant a bona part dels vostres votants que no saben que eixes idees son les que més defenseu, que crec que són molt respectables com les meues, pero perque penseu diferent no dic que sou FEIXISTES, si no que teniu un pensament diferent al meu.

Anònim ha dit...

Efectivament, la vergonya es penjar la senyera sols el 9 d'octubre.
Si els que l'han penjada, creuen que és la vertadera, que la dixen tot el temps.
I si no és així, que no vinguen posant "parxes" i fent les coses a mitges.
Endavant Arc Iris.

Anònim ha dit...

les banderes sempre son símbols de
feixisme

Anònim ha dit...

Al comentari 5:
He arribat a la conclusió que tens una àmplia manca de cultura, aquest és el meu diagnòstic. A veure si obrim els ulls i deixem llibertat en elegir el nom del territori, els colors de la bandera o la denominació de la bandera per una vegada en la vida. Aquests 3 arguments han sigut els més utilitzats per exercir una forta manipulació sobre la ciutadania per mitjà del "GRAN NODO VALENCIÀ": Canal 9 per a tu, Canal Prou per a mi i Canal Bou per a altres. A banda del tema del "agua para todos" i mil noves històries per malgastar els euros que ens sobren per dalt del cap: som la primera "Comunidad" (de veïns?) d'Agpaña... no us precupeu!. Així que si tant elogiaries que partits d'esquerres (que tu gratuïtament anomenes calanistes) per posar aquests postulats al seu "paperet"... fes-t'ho mirar carinyo. Has utilitzat "regeix" (uff quin pecat!),"vosaltres"(i no moâtros)... no serà que tu també parles català i la teua manca de trellat et fa dir les idioteses que t'han adoctrinat des de sempre a casa? Així que, si m'ho permets, vaig a proposar-te els postulats que hauries d'escriure amb Comic Sans al 16, negreta i subratllat, al teu paperet:
(El fons hauria de ser ben blau, amb algun toc taronja per captar algun vot de les zones rurals, però per no desmotivar als del cap i casal, alguna banda de fallera amb la naZional).

1. Moâtros som Nazionalistes Españols, per lo tant, cascarem a tot l'individuo que vacha al Correyengua cagalanista, a la manifestació del veintisinc d'abryl o als que despleguen cochinaês desde la plasa de l'Anchuntament. Però no volem violéncia, per aisó educarem per a la ciutadania en inglish, pa que no wantenga ningú i no mos adoctrinen isos cagalanistes, concentrats an lo nostre monastir i cercaníes, com isos del festinvierno cagalanista.

2. La bandera de moâtros es la Aspañola, la del aguiluchet tan bonico y volaor, pero pa que als llauraôrs, burchesos y ignoranchs mos voten, farem apolochia del balencianisme an la nostra bandera la blabera, la de fayes, tan boniques y balencianes.

3. El païs de moâtros será Aspaña, una, grande y libre, pero per gracia del caudiyo Fürer Kamps també serem la probincia de balencia y la comunitad balenciana, pero tot vindrá de mardrit eh?

Esxcepcións: Si no mana el PP a Madrit demanarem autonomia y astatut més bó.


Si ho feu, vos ho elogiaré, però si no ho feu, anireu, com sempre, enganyant a bona part dels vostres votants que no saben que eixes idees son les que més defenseu, que crec que són molt respectables com les meues, però perquè penseu diferent no dic que sou FEIXISTES, si no que teniu un pensament diferent al meu.

No és el mateix correr com fugir...

Una abraçada

Anònim ha dit...

Si no és molta molèstia l'any que ve (o si vos dóna per tornar a col·locar-la abans, el 25 abril, seria bona data i una tercera seria abusar) podríeu acompanyar-la amb la bandera de la marihuana.
Em faria molta il·lusió. Gràcies per anticipat.