dimecres, 8 d’octubre del 2008

L'AJUNTAMENT NO DÓNA ALTERNATIVA ALS CAMIONS


Una mitjana de trenta camions aparquen a diari a l'avinguda de la Valldigna.
Els propietaris de camions es troben encara sense alternativa a l'hora d'estacionar els seus vehicles, i es veuen obligats a fer-ho allà on poden, i allà on poden és a l'Avinguda de la Valldigna o al voltant del riu a la banda de l'Hort de Quico.
La manca d'alternativa a l'estacionament de vehicles pesats genera problemes als seus propietaris, sobretot conflictes amb els veïns de les zones d'estacionament, altres dels perjudicats per la inexistència d'un espai específic per l'estacionament de camions.
Els veïns estan farts, però els propietaris dels camions també, perquè es veuen abocats a conflictes amb el veïnat sense disposar d'alternatives.
El polígon industrial havera estat una bona solució per a l'estacionament dels camions, però el retard en la seua tramitació fa perdre les esperances a veïns i propietaris de vehicles, amb l'agreujament de que si un empresari del transport desitja disposar de sòl per a estacionar els seus vehicles, no ho pot fer perquè no hi ha sòl catalogat per a eixa activitat. La manca de sòl terciari obliga als empresaris del transport a cometre il.legalitats per a guardar els seus camions, com ara l'habilitació provisional de garatges a llocs on no està permés, sense els accessos necessaris a les vies principals on s'hi ubiquen, com ara la carretera de l'estació.
Arc Iris insta al govern local a donar una solució als empresaris del transport, i proposarà habilitar els terrenys llogats per l'Ajuntament al carrer dels Brolls per a l'estacionament de camions com a mesura provisional, mentre s'executa el polígon industrial, si és que s'executa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El polígon potser excusa per al que vullgau,pero precísament per a aparcar els camions... jo si en tinguera un l'últim lloc on aniría a aparcar-lo sería a un polígon.Fixeu-se i voreu que pocs camions passen la nit als polígons.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Arc Iris no parla d'estacionar els camions a la via pública al perímetre del polígon, sinó de donar la possibilitat als empresaris del transport de disposar de sòl terciari on poder habilitar zones privades i tancades d'estacionament, que és el que demanen molts transportistes.

Anònim ha dit...

molts transportistes?Transportistes en un gran volum de vehicles sols hi han dos i un ja té el lloc.Jo de qui parle es de la quantitat d'autònoms que tenen el seu camionet.Eixos per a mi son els importants,els que si els furten o els fan malbé el seu vehicle ho noten ínfinitament mes que els empresaris que ténen 10 o 15 caps.

Anònim ha dit...

PROPOSE QUE L'AVINGUDA DE LA VALLDIGNA PASSE A DIR-SE DELS CAMIONS