dijous, 2 d’octubre del 2008

NOVA ENQUESTA DE LA WEB D'ARC IRIS SOBRE EL DESGAVELL DE L'ESCOLETA

La web d'Arc Iris ha obert una nova enquesta sobre la responsabilitat de que l'Escoleta haja quedat menuda tot just dos anys després de posar-la en marxa, i que l'Ajuntament s'haja vist obligat a buscar un local complementari a l'antiga Parroquial.
L'Escoleta la va projectar el PSPV el 2006, però no per convicció, sinó per imposició del Bloc a canvi d'aprovar els pressuposts d'eixe any. Al segon any de funcionament, s'ha quedat menuda i ha estat necessari buscar un lloc suplementari mentre es fan obres d'ampliació. És evident que el PSPV de Palomares va projectar una Escoleta que no responia a les previsions, però també és evident que el Bloc li ho va consentir. D'altra banda, l'actual equip de govern del PSPV-Bloc-Esquerra Republicana ha acusat al PP de no haver previst l'augment de població infantil durant els catorze mesos que va governar, i no haver fet abans l'ampliació.
Per tant, Arc Iris convida als lectors a pronunciar-se mitjançant una enquesta sobre les responsabilitats del desgavell.
PARTICIPA!!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

CAMPS ES BURLA DE TOTS ELS VALENCIANS. El president de la Generalitat, Francisco Camps, se n'ha tornat a riure de tots els valencians al debat de política general celebrat a les Corts. Debat per dir-li d'alguna forma, perquè precisament la tàctica del president del PP consisteix en eludir el debat. El menyspreu i la prepotència substitueixen als arguments. S'ho fa sempre per a parlar i no dir res, per a substituir les respostes per acudits o espectacles de circ, etc. Els valencians no mereixem eixe espectacle a la nostra cambra de representació.


I vosaltres fent costat als seus deixebles.Així va el País¿Valencià?

Anònim ha dit...

Denunciar que el nou govern local de Simat s'ha constituït per ambicions personals, per ganes de fardar, sense programa, superant diferències personals, i per impedir que el PP poguera demostrar alguna cosa, és fer costat als deixebles de Camps?
Denunciar tropelies del tripartit és fer costat als deixebles de Camps?
O siga, que tots els que no estan amb el tripartit fan costat als deixebles de Camps.
Com es diu això?

Anònim ha dit...

No passa res, la de Beni és ben espaiosa i ben xula. Autobusà cap allí i arreglat.

Anònim ha dit...

al de dos a dalt:
Encara tenim que explicar com se les gasta el PP al Pais Valencià?
si Sebastià es independent que cree una agrupació independent i el votarem, mentre es presente per la llista del PP es pepero.
voler que mane el PP es ser pepero, fer oposició al tripartit es fer política, cridar sebastià a la plaça es ser pepero, Ja saps com es diu això?

Anònim ha dit...

Quan varen construir l´escoleta sabiem que es quedara menuda, quan varen obrir el menjador sabiem que es quedaria menut,ni Vicent va fer res per evitar-ho ni Sebastià tampoc, en 14 mesos s´havera pogut donar una solució millor que posar a la parroquial una mestra que no pot anar ni a pixar per no deixar-se els xiquets a soles.
autobusà i a beni es una bona solució.
i al loro estos xiquets aniran a l´escola d´aci a uns anys ara es quan es deu solucionar