dimecres, 8 d’octubre del 2008

EL CORRELLENGUA DEIXA PLANTATS ALS ATLETES DE LA LLEBRE

Els atletes del Club de Córrer la Llebre que havien de portar la Flama del Correllengua des del Piquet del Pla de Corrals fins a Barx es van quedar esperant la comitiva durant gairebé dos hores, i aquesta no va arribar, o va passar de llarg.
Al piquet esperaven el Olegari Alario, el president de la Llebre amb altres membres del Club, i una patrulla de la Guàrdia Civil. La torxa havia d'arribar al Piquet a les cinc de la vesprada, des d'on Olegari l'havia de portar a Barx. Allí altra entitat havia de prendre el relleu fins a l'ermita de la Xara.
No es sap molt bé com, ni quin és el misteri, la torxa va anar de Barxeta a la Xara sense passar pel piquet, i allí van estar esperant Olegari, el president de la Llebre i els guàrdies civils fins vora les set, fins que es van cansar.
Arc Iris confia en que no estigam davan d'altra trastada del govern local del tripartit, però la persona que va demanar disculpes a Olegari Alario va ser la regidora del Bloc Agustina B. Sirerol, no es sap si en qualitat d'organitzadora del Correllengua o de responsable municipal. El ben cert és que l'afront al Club la Llebre s'ha resolt amb les disculpes d'Agustina B. Sirerol, qui va garantir al Club de Córrer que l'any que ve "tractarien d'organitzar-ho millor".

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina poca vergonya. No tindrà açò res a veure en que el president de la Llebre siga militant d'EU, oi?

Anònim ha dit...

El dia del correllengua em va sorpendre vore a Adrià portar la flama i vaig preguntar que perquè no la portava Olegari tal i com havíen dit,em van contestar que el dia abans havia anat a dir que s'havia lesionat i no la podía dur.Una pregunta vullc fer i que algú si ho sap que m'ho diga si em fa el favor,el correllengua no l'organitzava Vicent Company?

Anònim ha dit...

A mi m'han dit que un xic de Barxeta va passar pel Pla de Corrals i no hi havia ningú i va haver d'anar a Barx, on tampoc hi havia ningú i es va enfadar (molt comprensible, anava a peu) i se'n va anar cap a Simat tot sol o amb algun acompanyant. Allí es va fer el "paperot" com si algú baixara de Barx per a passar a llegir el manifest.

Anònim ha dit...

Que vols que et diga.
Els del PP seran uns fatxes i no enganyen a ningú (so el que son i vene d'on venen), però lo que tenim ara son uns manipuladors professionals, com ho han demostrat per allí on han passat (cooperatives, subvencions de llocs oficials, suplantació de l'identitat d'altres partits, etc).
Aviats anem.

Anònim ha dit...

Informació és el que vos falta, Olegario està lesionant i no va poder fer la carrera, Adrià va dur la flama a la mezquita de la Xara, desde ahi hasta el monastir Isabel Canet, deprés fins Beni un altre xic de Simat que es diu Vicent.No crec que és fera ningun crimen, peró vosaltres a liar les coses.

Anònim ha dit...

Olegario estava esperant en el Piquet per a portar la Flama fins a Barx,tal com havia quedat amb la organització, i la Flama no va passar. Amb ell estaven Jose el de la Romera, el Sorio, i dos guàrdies civils. Tots ells ho poden confirmar.
U DE LA LLEBRE.

Anònim ha dit...

Al del primer comentari i a l´administrador, no crec que s´haja de fer publica la militància política de terceres persones.

Anònim ha dit...

al comentari 5 la informasio el falta a tu casi dos hores vaen estar en el pla la guardia civil y els de la llebre no nia escusa pa lo que vaen fer pero si pensem una miqueta a lo millor asertem

Anònim ha dit...

NO VAN PASSAR PERQUÈ HI HAVIA DOS GUÀRDIES CIVILS .

¿DE QUE TINDRIEN POR?