dimarts, 28 d’octubre del 2008

EL CASC ANTIC, ABANDONAT (X)


La placeta sense nom. Si no descriguérem l'emplaçament de la placeta que il.lustra la imatge, el 90% dels simaters no podria ubicar-la al plànol, tot i que s'hi pot veure el campanar de fons. És una plaça sense nom. Els números dels portals, però, segueixen la seqüència de la Travessia de l'Església. És una plaça on mai hi va ningú, mai ha passat la banda de música, mai s'hi han celebrat cucanyes, ni un concert, ni una revetlla, ni juguen els xiquets. Un espai de no ningú. Un nou espai malbaratat, abandonat, desatés. Els simaters passen sense mirar. Només ara i adés hi caga un gos.
Huit immobles tenen porta a la placeta sense nom, un d'ells, el principal, lindant amb el complexe parroquial de la Santa Mare Església. A l'interior, l'Església catòlica té un jardí pel que només hi deu passejar el cura. L'Ajuntament podia signar un conveni amb l'Església i amb un dels propietaris de patis, obrir el jardí parroquial a la placeta sense nom, i donar una utilitat a este espai abandonat. El casc antic no té massa espais de vianants, per no dir no cap, si tenim en compte que la plaça de l'Església es fa servir d'aparcament.
Uns governants locals que estimen el seu poble han de recuperar aquest espai perdut, dignificar-lo, i donar-li una utilitat. A un poble sense gaire places no ens podem permetre tindre'n una abandonada.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Informa´t be de la titularitat dels patis,per no clavar la pota.
El retor no tes res a veure en aquestos inmobles

ARC IRIS SIMAT ha dit...

El del comentari anterior té raó. Ja està rectificat.

Anònim ha dit...

Gracies a tu per la rectificació.I no es un espai perdut,es un corral que te la seua utilitat

Anònim ha dit...

Si home si.Augusto vos cedirà el seu pati per a que poseu en pràctica les vostres al·lucinacions.Vosaltres no teniu cap pati per a cedir a l'ajuntament?Ja que sou tan solidaris ho podrieu fer.Tot pel be del poble ,però amb la butxaca dels demés.Redeu quants destrellats vos han vingut al cap des que no mana el vostre protegit Pp.

Anònim ha dit...

Algú ha parlat de cedir?

Anònim ha dit...

Al del quart comentari. A vosaltres quan manava el PP no us venia al cap cap destrellat. Els destrellats us han vingut quan heu començat a governar. Redéu quins espavilats!!!!

Anònim ha dit...

Perdona ,soc quart i et vaig votar a tu.