dijous, 24 de juliol del 2008

EL BLOC ESTAFA ALS SEUS SOCIS FINS I TOT ABANS DE COMENÇAR A GOVERNAR


Únic programa conegut fins ara del trío.
.
Un primer anàlisi de la moció de censura apunta que el Bloc s'ha endut la major part del pastís en el que s'assembla més a una estafa política premeditada que no a un pacte de govern. Al Bloc li ha eixit a compte deixar-se voler tant de temps: Més d'un any d'alcaldia al final del mandat, i la tasca de fer de portaveu del trio. Ens tenen acostumats a traure'n profit del seu escàs suport electoral sempre a costa dels demés. Que li ho pregunten a Enric Morera i a Glòria Marcos, o si no a l'alcaldessa de Palma, que passeja tant per Simat.
Arc Iris no s'estranya de que el PSPV haja cedit. Hi havia gana de tocar vara. El que no entenem és que ERPV s'haja prestat a aquesta estafa sense precedents. Sembla que no en són conscients del que li han donat al Bloc. Un dels seus regidors serà la cara del trio davant l'opinió pública, portaveu del Pacte de Progrés, li diuen, i l'altra regidora serà alcaldessa a la recta final. Ja posats haveren pogut donar l'alcaldia íntegra al Bloc, nomenar tinent d'alcalde a Mainar, i donar-li a Serra la regidoria d'Agricultura.
El socialista Eladi Mainar, que ocuparà l'alcaldia els 19 primers mesos, només tindrà temps per a reorganitzar el pati, i quan el pati estiga reorganitzat vindrà el Bloc a fer-se la foto finish. Genial. El PSPV i ERPV de Simat passaran a la història com els negociadors més babaus i maldestres de la política local. Al Bloc encara van a bacs de tant de riure. Ara, que ben mirat, Mainar podrà anar a les processons de festes dos anys, i Agustina només un. En eixe punt sí ha estat hàbil el PSPV.
I a tot açò, encara estem esperant a conéixer els motius de la moció de censura, perquè l'única cosa que sabem és el repartiment de càrrecs. Potser a hores d'ara encara estiguen preparant el que diran demà a la roda de premsa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em lleve el sombrero davant el Bloc. Xe.

Anònim ha dit...

Es al.lucinant lo que uns fan BLOC), i lo que altres es deixen fer (PSPV y ERPV).