dimarts, 29 de juliol del 2008

HA ESTAT SIMAT MONEDA DE CANVI PER LA MOCIÓ DE DÉNIA?

La informació ens la proporcionen des de la Marina, on apunten que la moció de censura de Simat ha estat una reacció del PSPV davant la moció de censura que ha desbancat als socialistes de l'alcaldia de Dénia amb un trànsfuga del seu mateix partit. L'hipòtesi té sentit, i només així s'explica que el PSPV simater haja cedit després de catorze mesos a les pretensions del Bloc, que gairebé aconsegueix la meitat de l'alcaldia i al tram final del mandat, un botí inexplicable, a no ser que el PSOE de Simat haja rebut instruccions precises de respondre a la moció de Dénia al preu que siga. En eixe cas, ens trobem amb que Simat ha pagat els plats trencats a Dénia, Esquerra Republicana ha entrat en la farsa, i els socis de CiU s'han quedat ballant amb un peu.
De ser així, estem en les de sempre, els alfreditos i els facunditos fent i desfent des de Gandia, utilitzant-nos com a titelles, i Simat pagant les conseqüències amb l'inestimable col.laboració d'Esquerra Republicana.
Arc Iris afirma que Simat no és moneda de canvi de ningú, ni en té la culpa de que el PSOE no controle a qui posa a les seues candidatures, perquè la moció de censura de Dénia s'ha fet amb un trànsfuga del PSOE.
Arc Iris denuncia que si Simat ha estat utilitzat com a moneda de canvi per consumar el "ojo por ojo", demanarà responsabilitats al PSOE i exigirà respecte a la dignitat dels simaters.
Només amb l'ajustament de comptes entre el PSOE i el PP s'entén que la moció de censura de Simat haja estat enllestida de forma precipitada i sense programa, després de desenes de reunions a cara de gos en les que el PSOE havia donat per descartat més d'una vegada la possiblitat d'arribar a acords per les exigències del Bloc. I ara, després de catorze mesos, tot es resol amb un parell de dies coincidint amb la moció de Dénia, cedint a totes les demandes del Bloc i embolicant a ERPV, el més perjudicat per la vendetta.
Arc Iris demana al PSOE simater que explique si hi ha relació entre les mocions de censura de Simat i la de Dénia, i en el seu cas, demanarà responsabilitats. Els simaters no mereixen vore trastocada la seua existència i menyscabada la seva convivència només pels jocs sinistres que es porten els dirigents comarcals dels partits tradicionals. De ser així, un dia ens trobarem en que una decissió política a Calella de Palafugell (Principat) o a Mainar (Saragossa) té conseqüències al nostre poble.
En este sentit, Arc Iris recorda que la nostra agrupació no té cap interés més enllà de Simat, i per tant, cap dirigent comarcal ni cap moció de censura més enllà de la Murtella alterarà la vida dels simaters, i demana als electors que d'ara endavant tinguen això en compte a l'hora de triar als nostres representants.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A aquest enllaç està penjat el nou logo de l'oposició simatera.

http://img211.imageshack.us/img211/2462/logoparcpiris2wm8.png

Anònim ha dit...

Us fa pupa l'Arc Iris, eh malandrines?