dilluns, 21 de juliol del 2008

EL TERRATRÈMOL NO TÉ RES A VORE AMB LA MOCIÓ DE CENSURA

El terratrèmol que ha sacsejat aquesta matinada Simat no té res a vore amb la moció de censura, tal com pregunta l'autor d'un comentari insertat a la notícia d'Angola.
L'autor del comentari pregunta si Arc Iris està al corrent dels moviments per a presentar una moció de censura. La resposata és sí. N'estem al corrent, tot i que no ens han convidat. Els partits que participen a les negociacions, PSPV, BNV i ERPV, han acordat reunir-se aquesta setmana, una reunió a la que hi acudiran dos representants de cada partit. El dia, l'hora i el lloc no els sabem, però el resultat el podem esbrinar. Els mateixos portaveus dels partits negociadors no són massa optimistes i estan temerosos d'un nou fracàs, tot i que ERPV ha cedit en l'acceptació del portaveu socialista, Eladi Mainar, com a candidat a alcalde.
A aquesta nova tanda de reunions acudiran per part del PSPV el portaveu, Eladi Mainar, i el regidor David Mogort. Per part d'ERPV, Joan Serra i Xavi Català, i per part del Bloc ho desconeguem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per part del Bloc, sé què segur estarà el seu regidor. esperem què atenga a les seues conviccions personals que són bones, i no a estratègies del partit al què pertany.
Salut!

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Gràcies per la informació.