dimarts, 1 de juliol del 2008

VACANCES


Encomana la teva hamaca d'Arc Iris per a les teves vacances. Preu 125 euros.
1 de juliol. Comencen les vacances per a gairebé la meitat dels catalans, i també dels castellans. Un dels primers efectes s'ha fet notar als trens de rodalies, que hui anaven de gom a gom amb destinació als aeroports, a les estacions de platja, i a les estacions centrals de trens de llarg recorregut.
I Simat "con estos pelos". El nostre poble segueix sense poder oferir una sola oportunitat d'allotjament, llevat de la casa rural Ca Tonico, l'única iniciativa empresarial d'allotjament turístic a Simat que cal agraïr als germans Alfredo i Salvador Mansanet.
No hi ha cap fórmula d'allotjament, pernoctació o estància a Simat. Ni campaments internacionals, ni escoles d'estiu, ni hotels, ni fondes, ni cases rurals, ni albergs, ni càmpings, i ni tan sols zones habilitades per a l'acampada. És a dir, que qui vullga fer vacances a Simat, o troba plaça a Ca Tonico, s'instal.la a casa d'algun conegut, o s'allotja als pobles dels voltants.
Per tant, cap dels milions de persones que hui comencen les vacances recalarà al nostre poble, llevat de Ca Tonico. I Simat no està precisament per a perdre oportunitats.
Doncs bé, això. Vacances. Gaudim-les.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc partidària de les vacances tradicionals, les de tota la vida, a sota una figuera o una parra. Les de les Foies i els Corrals, la Redonda, o el Pla de Malet. Res d'aeroports ni trens de llarg recorregut. Encara que admet que de quan en quan també cal vore món. Bones vacanes.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Segons ens ha dit un col.laborador d'Arc Iris, a qui li estem agraïts, hi ha altra persona a Simat que té dos cases rurals en funcionament. Tractarem d'esbrinar qui és i rectificarem l'article.

Anònim ha dit...

Deuriem saber trobar l'equilibri entre l'ús dels nostres recursos turistics (historia, monuments, paisatge,etc) per a tindre feina i la seua conservació per a que les futures generacions també pugen gaudir i aprofitar-se'n.