dimarts, 15 de juliol del 2008

VÍCTOR MANSANET, COORDINADOR COMARCAL D'EU


L'Assemblea Comarcal d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha elegit Víctor Mansanet com a coordinador comarcal, en la sessió que es va celebrar a Benifairó de la Valldigna. El nou coordinador comarcal va rebre el suport majoritari de l'Assemblea, amb tan sols una abstenció, després que l'altra candidata, Karina Vercher, va retirar-ne la seua. Mansanet substitueix en el càrrec a Toni Vercher, a qui els membres del col·lectiu van agrair-li la seua labor i dedicació durant els darrers dos anys.Víctor Mansanet és escriptor i periodista, i en l'actualitat exerceix de regidor d'Esquerra Unida-Arc Iris a l'Ajuntament de Simat de la Valldigna, poble on va nàixer fa 52 anys. Mansanet ha estat fundador del col·lectiu Nacionalistes d'Esquerres i és membre actiu d'Amnistia Internacional. En la sessió de l'Assemblea d'EUPV Safor-Valldigna van ser elegit també, com a membres de la direcció de la formació d'esquerres, l'exconseller de la Mancomunitat de Municipis de la Safor i coordinador local d'Almoines, Miquel Àngel Tormo, com a secretari d'organització; i Xavier López va ser reelegit com a representant de la Safor-Valldigna en el Consell Nacional d'EUPV.Per a Víctor Mansanet, el principal repte del mandat que ha inaugurat consistirà a “recuperar la confiança de l'electorat d'esquerres, ecologista i de país” en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques, a més d'augmentar la participació del la coalició que dirigeix en la comarca. El nou coordinador comarcal d'EUPV recordà que la seua formació, a pesar del “bipartidisme imperant, ha experimentat un augment de vots i regidors a la Valldigna”, i en les passades eleccions generals “vam tornar a eregir-nos en la tercera força política a la comarca”.Canvi radical“Nosaltres apostem per un canvi radical en la forma de concebre i de practicar la política, la qual entenem com un servei al nostre poble, i sobretot a les persones més humils i necessitades”, declarà Mansanet després d'haver sigut elegit coordinador comarcal d'EUPV. Quant a la crisi suscitada pel trencament de la coalició Compromís del País Valencià a les Corts Valencianes, el nou coordinador comarcal assegurà que “estudiarem les aliances que tenim amb el Bloc Nacionalista Valencià en els ajuntaments”, i denuncià l'estratègia d'eixe partit en relació amb Esquerra Unida, qualificant-la de “torpe i inútil”, ja que “acabarà passant factura a totes les parts”. Finalment, Víctor Mansanet anuncià que obrirà nous col·lectius locals en diversos municipis de la Safor, i va fer una crida a “la gent d'esquerres, ecosocialistes, nacionalistes, feministes i llibertaris que vertaderament vullguen transformar la realitat de la nostra comarca i aposten per una societat més justa, lliure, igualitària i solidària”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara s'acaba d'afonar Esquerra Unida.

Anònim ha dit...

Efectivament, els partits s'enfonsen quan lespersones sense maldat intenten fer algo.
En canvi, tot va de meravella (per a alguns), quan els que menegen el cotarro, son els llestos i els espavilats de sempre.
EU tal vegada s'enfonse, però no serà per culpa de Mansanet.
Tal volta tinga més culpa la gent que mira els bous des de la barrera, sense fer res mes que criticar i no aporter res de res.
Anim Victor, i fes el que pugues.