dijous, 24 de juliol del 2008

FESTES DE SANT JAUME I SANTA ANNA


El sopar al carrer i la revetlla de Sant Jaume obre demà divendres el programa de festes de Sant Jaume i Santa Anna, que inclou activitats esportives i culturals. Divendres de vesprada es disputa la cursa a peu de Simat, i el dissabte es celebra el ball de disfresses, després de la desfilada que eixirà a les 0:30 hores de la Font Menor i recorrerà tot el poble.
El mateix dissabte de vesprada hi ha prevista una exhibició al carrer dels xiquets de l'escola de pilota, a la que seguirà una partida de professionals amb Coeter I, Moro i Baldu contra Batiste, Juanjo i Jaume.
Els balls populars ocupen un espai especial de la programació amb la presentació de la recuperació de danses simateres que ha fet el grup Les Folies, que actuarà el dissabte a les 19:00 hores a l'antic monestir.
D'altra banda, la Capella de Ministrers farà sonar música de l'època de Jaume I els dies 25 i 26 a les 22:30 a l'antic monestir, concerts que corresponen a la commemoració del centenari del monarca.
El que no sabem si entra en la programació de festes és la roda de premsa que ha convocat el tripartit a la mateixa hora que la cursa a peu, a les 18:00 hores a l'Ajuntament.