divendres, 18 de juliol del 2008

HA INSTIGAT MC ARTHUR LES NEGOCIACIONS PER A LA MOCIÓ DE CENSURA?

Les noves negociacions per a presentar una moció de censura al PP de Simat han coincidit amb la difussió d'una sèrie de pamflets anònims distribuïts per l'inefable rasputín Vicente Cuenca "Mc Arthur", instigant als partits de l'oposició a posar-se d'acord per a fer fóra al PP. Els pamflets anònims i d'autor àgraf, suggerien fins i tot una forma de repartiment de l'alcaldia: dos anys el PSPV, un any el Bloc, i una tenència d'alcaldia per a ERPV. Si més no, sorprenent. Si finalment eixe és l'acord al que arriben els partits de l'esquerra i el Bloc, Arc Iris no tindrà més remei que pensar que Mc Arthur és realment l'ideòleg polític dels negociadors de la moció, i qui marca el ritme.
Els pamflets, d'altra banda, estan plens d'infàmies, i vilipendien l'honor i la imatge de l'alcalde, al que acusen, ni més ni menys, que de beneficiar a amics del PP amb les obres d'asfaltat de camins. A més, estan plens de falsetats, com ara el sou de l'alcalde, la situació financera heretada de l'etapa del colomisme, o l'horari de l'alcalde.
Per què està Mc Arthur incòmode amb l'actual alcalde? Són qüestions ideològiques les que han portat al rasputin a difamar al govern municipal? Per què les negociacions per a la moció de censura han coincidit amb la distribució dels pamflets anònims distribuïts per Mc Arthur?
Arc Iris confia en que Mc Arthur no estiga aportant alguna cosa més que idees per a formalitzar una moció de censura, perquè des de fa mesos es dedica a perseguir pel poble a determinats regidors, inflant-los el cap amb la moció de censura.
Lamentable.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els "perquè" de les preguntes en realitat s'estiu "per què"...

Salut i força al canut!

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Gràcies per la correcció.

Anònim ha dit...

Senyors i reporters d'arc iris, deixeu el colomisme estar. No heu pogut fer-lo fora fins que no ha volgut anar-se'n. Si tan bons creieu ser guanyareu amb majoria absoluta, no tingueu por als resultats de les urnes. Es creieu propietaris de l'esquerra i amb la responsabilitat de otorgar carnets d'esquerres. Que si el Bloc no és d'esquerres que el psoe es deixa arrastrar i vosaltres que es negueu a facilitar una possible moció... Sóu uns falsos i apèndix de Sebastianet.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Senyor anònim del comentari anterior:

1- Arc Iris no es nega a facilitar cap moció de censura, ni tampoc n'està obligat a facilitar-la només perquè ho digues tu. Nosaltres no som necessaris per a cap moció de censura. La poden fer sense nosaltres, si volen.Per què no la fan?

2- Vicente Palomares Andrés "Colom" no se n'ha anat quan ha volgut anar-se'n. Amablement el van convidar a anar-se'n els del seu propi partit perquè la cosa anava camí d'extralimitar-se en el tema urbanístic. Si d'ell haguera depès, encara havera provat sort, perquè el pastís se li ha quedat sense arrodonir.

3- Arc Iris no té por a les urnes senzillament perquè no tenim ambicions. Si d'alguna cosa no tenim por és precisament de les urnes. Fan més por aquells que governen o desgovernen d'esquenes al poble, ocultant plans urbanístics i camps de golf com van fer el PSPV i el Bloc entre 1999 i 2003, signant acords amb iberdola sense consentiment del ple, o privatitzant serveis públics.Eixa és la dreta a la que cal tindre por i a la que cal combatre.

4- Ser d'esquerres és una actitud, una forma de comportar-se, i no posseir un carnet. No s'és d'esquerres només per tindre el carné del PSOE. Hi ha persones amb carnet del PSOE que no són d'esquerres i altres que sí ho són, i també hi ha persones sense cap carnet que són d'esquerres perque es comporten com a tals.

5- Apèndix? Arc Iris només té un regidor i a mitges amb EU. Sumant eixe regidor als del PP ni tan sols fan majoria. I si voleu parlem d'apèndix. El PSOE ha votat amb el PP per a que facen misses al monestir, per que no li dediquen un carrer a Guillem Agulló, etc. El Bloc té delegada del PP un àrea de responsabilitat. I al Bloc no li molesta tindre d'apèndix al PP a pobles com ara Benifairó, Real de Gandia o Palma de Gandia. De què estem parlant, doncs?

6- Sembla que tingues por a la llibertat d'expressió i a la informació lliure. Si és així, no et queda més que mossegar-te un dit, perquè nosaltres anem a seguir informant al poble de tot, i amb tota l'exactitud que ens siga posible.

Au, passa-ho bé.