dimecres, 30 de juliol del 2008

HUI DIJOUS, ASSEMBLEA POPULAR A SIMAT

Hui dijous es celebrarà a les 19:30 hores al saló de plens de l'Ajuntament una assemblea popular convocada per EU i Arc iris per parlar de la situació política creada a Simat, a la que han estat ja convidats tots els veïns mitjançant un anunci per megafonia.
Una assemblea popular on els veïns s'expressaren lliurement sobre l'oportunitat o inoportunitat d'una moció de censura era precisament una de les condicions que va posar EU-Arc Iris per a negociar la moció de censura amb el PSPV, Bloc i Esquerra Republicana, i s'hi van negar amb l'excusa de que era una "condició impossible".
Doncs no era impossible. EU i Arc Iris l'han convocada per a demà dijous per tal de que els veïns es puguen expressar amb lliberat, i per exposar els criteris que han portat a EU-Arc Iris a abstindre's a la votació de la moció dilluns que ve.
EU i Arc Iris consideren que abans de prendre la decisió de presentar una moció de censura, PSPV, Bloc i Esquerra Republicana havien d'haver tingut la iniciativa de convocar una assemblea popular oberta per a escoltar la veu dels veïns abans de prendre una mesura sense trellat ni forrellat, ni sense programa tancat.
ACUDEIX!!!!!!!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

JO hi aniré.

Anònim ha dit...

Jo no

Anònim ha dit...

Que estrany és que al blog d'Arc iris en pocs dies hagen rebut milers de visites i sols han votat les enquestes menys de 50 persones.Cadascú que traga les seues conclusions

Anònim ha dit...

Yo también voy, no me puedo perder como por fin los que se llaman rojos vienen a apoyarnos!!!

Arriba Simat!!!
Arriba Sebastian!!!

Anònim ha dit...

Si al cap i la fi l'espanyolisme es trobrarà junt en un partit.Sols falta que a les próximes entre Bloc,Esquerra i CUP formen un ajuntament valencià i deixen al ultraespanylistes del PP,espanyolistes d'IU i PSOE a l'oposició i de cara a les altres eleccions ja es presenten com a PES(Partido Español de Simat)

Anònim ha dit...

El lunes todos con nuestras banderas de nuestra insigne nación española a apoyar a nuestro alcalde.Viva Sebastián,Viva Simat,Arriba España.

Anònim ha dit...

No cregeu que se'n passeu un miqueta posant les fotos a la capçalera?Esteu sobrepassant l'ética política.
un votant vostre

Anònim ha dit...

No sé si us heu adonat els d'esquerra unida que els vostres dirigents us han posat al costat de gent com el del comentari anterior. Portem molts anys lluitant per l'esquerra i no em pareix raonable aquest plantejament, encara que siguen 3 que fan i desfan al seu gust en aquesta formació. On hem arribat!!!

Anònim ha dit...

Quin desastre. Simat no mereix açò. Ja sé que van estar 14 mesos negociant la moció, però total s'haveren pogut agafar una setmana més per meditar millor el que van a fer.

Anònim ha dit...

MANIFEST CONTRA EL CINISME DELS BOTXINS. Els intel·lectuals espanyols del Manifesto i els jacobins francesos de l'Académie no poden suportar l'existència del català. Heus ací el motiu vertader de la seua compartida «desazón». Ens voldrien morts, lingüísticament parlant. Voldrien que el català fóra ja una llengua morta, anorreada «por justo derecho de conquista». I en veure que encara és viva arreu dels Països Catalans, neguitegen.
El Manifiesto i la declaració de l'Académie són diàfans exemples d'un nacionalisme xenòfob i excloent, inspirat en conceptes irracionals de superioritat lingüsitica i cultural. Són propers a ideologies intolerants basades en la superioritat racial com ara el nazisme i l'apartheid. Totes dues inciatives són exemple d'un nacionalisme exterminacionista que no dubta a subvertir i manipular els valors democràtics per tal de justificar els seus objectius. El que pretenen és mantenir una injusta i ominosa diferència entre llengües superiors i llengues inferiors, i justificar sense contrició democràtica el dret de les primeres a fer desaparèixer físicament les llengües per ells considerades inferiors. No és altra situació, doncs, que aquella de vencedors i vençuts, de la metròpoli i la colònia, i de la imposició -encara!- dels detestables drets de conquesta.
És miserable i mesquina la tergiversació de la realitat lingüística que fan dels Països Catalans. És per a nosaltres un dret democràtic irrenunciable conservar el nostre català com a llengua pròpia i única als Països Catalans, per a la qual cosa invoquem el mateix dret que tenen, posem per cas, un parisenc a viure íntegrament en francès a París o un sevillà o un madrileny a viure en espanyol en els seus respectius territoris, sense haver de patir interferències ni imposicions de llengües alienes imposades ací per interès polític.
Donar suport i justificar els esbiaixats arguments del Manifiesto i de l'Académie és posar-se al costat del dret a l'extermini, i per tant acceptar com a germans ideològics el nazisme i l'apatheid criminals. Els intel·lectuals i acadèmics que han elaborat i subscrit sengles declaracions contra el català són més aviat mentalitats torbades per rancis deliris de superioritat nacional i lingüística. Hàbils en la tergiversació de la realitat, i per això avantatjats deixebles de les doctrines manipuladores del nazi Goebbels, han donat proves irrefutables d'una profunda misèria intel·lectual.
I val a dir ja estem farts. Farts de tantes i tantes lleis que han fet i fan contra el català. Farts que hagen mensypreat tantes persones que foren empresonades, torturades i assassinades per defensar el dret a existir del català. Farts que encara avui dia adreçar-se a un policia en català puga ser considerat delicte. Farts d'intel·lectuals pseudodemocràtics al servei de la mentida.
Nosaltres, ciutadants i ciutadanes dels Països Catalans, defensem el nostre dret irrenunciable a viure en català sense haver de demanar permisos, sense haver de ser considerats, a casa nostra, ciutadans i ciutadanes de segona categoria, i menys encara haver de ser titllats d'antidemocràtics per voler-ho i defensar-ho.
No caldrà demanar ací, de cap manera, que els estats francès i espanyol reconegen la seua secular intenció exterminacionista. No ens cal. No ens calen declaracions hipòcrites de dos estats que s'han fonamentat i construït sobre la destrucció i l'extermini dels altres pobles, perquè som conscients que aquesta intenció anorreadora forma part intrínseca de les seues respectives concepcions nacionals. I alguns dels seus intel·lectuals més conspicus han tornat a recordar-nos-ho.Pel dret a viure en català als Països Catalans i contra el cinisme dels botxins espanyols i francesos.

FILMOTECA D'ESTIU. La Filmoteca d'Estiu va començar ahir dilluns les seues projeccions als jardins del Palau de la Música de València, i ho farà amb el cicle "Clàssics moderns. Mestres del cinema europeu".
La pel·lícula que enceta les projeccions estiuenques de l'IVAC-La Filmoteca serà "Amarcord", dirigida per Federico Fellini el 1973 i que es projectarà hui i demà dimarts. Li seguirà el clàssic "Ninotchka", d'Ernst Lubitch.
El cicle "Clàssics moderns. Mestres del cinema europeu" està dedicat als cineastes més significatius de la modernitat cinematogràfica europea com a homenatge a dos dels seus màxims representants, Antonioni i Bergman, morts l'estiu passat. Es projectaran, entre d'altres, "Amarcord", de Federico Fellini; "La noche", de Michelangelo Antonioni, i "Al final de la escapada", de Jean-Luc Godard

Estos són els amics del PP
Arc,qué pinteu ahí?

Anònim ha dit...

Victor,Marc i Gerard tan bons que sou per fer política de veres,que feu intoxicant?si no vos pareix be la moció calleu la boca i que la facen els altres,però posar-se tan en contra dels qui han segut durant tants anys defensors de les idees que vosaltres heu tingut sempre vos passarà factura.La gent de dretes ,ací al País valencià,li la bufa la defensa de tot allò que em defés sempre,llengua,cultura,territori,llibertat...

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Això els vindria bé a alguns, que callarem la boca. Què bonic que algú que es diu d'esquerres mane callar la boca, no?

Anònim ha dit...

Que jo sàpiga, si a algú a Simat li l'ha bufà la llengua, la cultura, el territori i la llibertat és a Colom i als seus socis nacionalcatòlics. Au cacau.

Anònim ha dit...

Ja estem en colom.Ja no està ,encara no s'heu enterat.
Aneu al blocoleg que lo vostre es greu

Anònim ha dit...

Per a nacionalcatòlic els teus socis del PP.