dilluns, 7 de juliol del 2008

EL PSPV HA ASSISTIT AL FUNERAL DEL LERMISME A MADRID

El congrés federal del PSOE celebrat este cap de setmana a Madrid ha suposat a la pràctica el soterrar definitiu del lermisme, és a dir, del socialisme de got i ganivet, de la conxorxa, de la coacció, de l'obscurantisme, i en defintiva, del passat. Ara caldrà que els socialistes de la Safor sàpiguen administrar els nous aires de renovació, il.lusió i esquerrisme que han bufat aquest cap de setmana des de Madrid, i el canvi tinga translació a la Safor, on un nucli ultralermista enrocat a Gandia encara fa i desfà d'acord amb les velles maneres.
Pel que fa a Simat, Arc Iris obre les portes a la col.laboració política i institucional amb els socialistes de la Valldigna sin fan seus els principis de canvi, renovació i progressisme que han sorgit del congrés federal, apliquen l'ètica a la pràctica política, i es lleven de damunt les rèmores que són responsables de la progressiva pèrdua de poder institucional a la Safor.
Els socialistes de la Valldigna i de la Safor tenen ara davant seu el repte d'administrar aquesta inèrcia durant els dos mesos que resten per al congrés comarcal del que haurà d'eixir la representació al congrés nacional, del que alhora haurà d'eixir la nova direcció del PSPV. A les mans de les agrupacions locals està el promoure una renovació generacional i ideològica a fons que aparte definitivament a aquells que, creient-se amos i senyors, han portat aquest partit on l'han portat. A Tavernes, per eixemple, el PSPV no coneix altra etapa de poder que una efímera alcaldia de Pepe Escorihuela aconseguida mitjançant una moció de censura. A Benifairó el PSPV no troba companys per a governar, i a Simat el PSPV tardarà en reposar-se del que ha significat el Colomisme.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esteu molt al dia els d'Arc Iris. Hi ha que vore....