dissabte, 26 de juliol del 2008

ESQUERRA REPUBLICANA UTILITZA LA SORNA PER A COMUNICAR A L'ALCALDE LA MOCIÓ DE CENSURA

El portaveu d'Esquerra Republicana i futur tinent d'alcalde del Trio de la Vara, Joan Serra, va utilitzar la sorna per a comunicar a l'alcalde, Sebastián Mahíques, la moció de censura que anava a signar amb el PSPV i el Bloc. La conversa que a continuació reproduirem ja ens havia arribat a Arc Iris, encara que no li haviem donat crèdit per desgavellada. Sezillament, no ens ho crèiem. Ara, però, ha estat el propi alcalde qui ha confirmat el contingut de la conversa i l'escenari.
Dilluns passat, baixant les escales de l'Ajuntament, Joan Serra pregunta a Sebastián Mahíques si té intenció d'anar enguany a les processons de festes, i l'alcalde, sorprés, li contesta que clar que sí, i que a més la tinent d'alcalde, Mónica Sancirilo, té intenció d'anar també els tres dies de festes. Davant això Serra solta el següent: "Aleshores, haurem de fer la moció de censura abans de festes".
A més del mal gest d'utilitzar la sorna per a fer saber a l'alcalde la intenció de presentar una moció de censura, les maneres de Joan Serra contenen una dosi de prepotència i fatxenderia impròpies de qui va a ser el tinent d'alcalde de Simat els pròxims tres anys, i mereixerien una disculpa pública abans de fer efectiu el repartiment del polit.
El poder local, les institucions i el govern d'un municipi no són qüestions que s'hagen de tractar amb trivialitats, bromes, acudits, indiferència i menyspreu, com si s'estiguera jugant una partida de truc. I a més, si la premura i la improvisació que han demostrat els signants de la moció de censura ha estat justificada amb la presència institucional a les processons, això afig més arguments per mostrar-se indignat.
Un altre gest de prepotència, fatxenderia i mal gust és el brindis amb cava que va protagonitzar l'Agrupació Local del PSPV divendres de vesprada al Bar Sagasta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com vosaltres comentaveu l'altre dia l'humor és la sal de la vida.