dissabte, 19 de juliol del 2008

FRANCESC ROMEU FA CAMPANYA A SIMAT


Francesc Romeu, flanquejat per Vicente Palomares i David Mogort, va acudir a Simat amb vestimenta prou informal.
El candidat a la secretaria general del PSPV Francesc Romeu ha visitat recentment Simat convidat per l'agrupació local per tal d'escoltar les propostes que conformen el seu projecte per al Partit Socialista. El candidat y director de la Fundació Jaime Vera (el centre de formació dels socialistes) va recórrer l'antic monestir escoltant les explicacions del portaveu municipal de Simat, l'historiador Eladi Mainar, i després va dirigir unes paraules al bar Sagasta. Hi van acudir a més militants i simpatitzants de Benifairó i Tavernes, entre ells l'exalcalde i únic alcalde socialista que ha tingut Tavernes, Pepe Escrihuela -a la dreta de la imatge-. També va ser convidat el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet.
Per part de l'agrupació de Simat van acudir l'exalcalde, Vicente Palomares, Salvador Ahulló, Federico García, i el regidor David Mogort, principal valedor de les tesis de Romeu a la Safor.
Francesc Romeu té un discurs de renovació i modernització del PSPV en el que vol donar un protagonisme especial als joves, fins i tot als aparells de direcció, on hui mateix ha anuciat la creació d'un órgan dins la futura executiva que portarà el nom de Consell de Joves. Les noves tecnologies, la competitivitat real i la renovació del sistema de comunicació del partit són algunes de les seues claus. Les seues perspectives han reviscolat un poc arran de la presentació aquesta setmana d'un quart candidat, José Luis Ábalos, que divideix suports de l'alcalde d'Alaquàs, Jorge Alarte. Tot i això, les possibilitats reals de Romeu no acaben d'albirar-se.
A la Safor se li calcula un suport d'entre un 20 i un 30% de la comarca, el que li pot valer mitja dotzena de delegats per al congrés nacional de setembre. Té una web pròpia a la Safor.
Ara bé, on es mostren febles els candidats a la secretaria general del PSPV és a l'hora de conéixer la idiosincràsia de les agrupacions locals, tot i que fa mesos que estan recorrent el País Valencià. Així, i pel que fa a Simat, la renovació i modernització que pregona Romeu no es correspon amb la representació de militants que el va rebre a la porta de l'antic monestir. Allí estaven l'exalcalde Palomares, que no està disposat a fer-li el favor als nous regidors de lliurar-los de la seua presència; Francisco García Cabanilles, ex regidor d'Agricultura durant el colomisme, i l'històric Salvador Agulló, home fort de l'aparell del partit i alma mater del colomisme. Res més, a banda de David Mogort i Eladi Mainar, que pretenen personificar la renovació, però no acaben de desprendre's de les rèmores.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Menuda tropa. Podien rodar una película de Berlanga.