dimecres, 23 de juliol del 2008

UN SECTOR D'ERPV MOLEST AMB LA DECISIÓ DEL SEU REGIDOR ANUNCIA LA CREACIÓ D'UNA CUP A SIMAT

Un sector de la militància d'ERPV s'ha mostrat molest amb el fet de que el vot del seu regidor vaja a servir per a que el Bloc ocupe l'alcaldia de Simat, i han expressat el seu malestar pels termes en els que s'ha tancat el pacte, segons han declarat a la redacció de la web d'Arc Iris. Este sector, que s'atribueix entre un 20% i un 30% de la secció local, anuncia la creació d'una Candidatura d'Unitat Popular per a les pròximes eleccions si finalment el Bloc arriba a l'alcaldia amb el vot de Joan Serra.
Este sector minoritari d'ERPV assegura que ja li ha costat pair que el socialista Eladi Mainar vaja a ser alcalde amb el vot dels republicans, però no accepten la "generositat" que s'ha exhibit amb el Bloc, mentre Joan Serra se n'ha de conformar amb una tinença d'alcaldia, que en un municipi com Simat és "un no res".
Una mala notícia per a l'independentisme republicà de Simat si al ramat acaba dividint el seu recolzament electoral. Això suposaria, per exemple, que dels quaranta vots que va traure ERPV a les passades eleccions generals a Simat, una vintena es quedaran a ERPV i la resta a la CUP.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots els signants de la moció!
De vegades, sóns els fets els que demostrens qui és realment d´esquerres...
Ací el què estracta és el bé de Simat, i AI pareix que només mireu les vostres "batalletes" familiars, tots saben d´on ixen.
És una llàstima que no s´hageu sumat, però us pot més el rencor.

Ara què fem? Diguem també què un sector d´Arc Iris no es vol quedar amb la dreta agafadets de la mà? I que van a crear un Arc Morat???
Deixeu fer!!!

Enhorabona també a Esquerra per el pas fet, jo vote i votaré Esquerra i n´estic molt d´acord amb aquestes decissions pel bé de Simat.

Salut i independència!
Salva.

Anònim ha dit...

Batalletes? De què parles. Batalletes les que aneu a tindre al nou govern tripartit. El PSOE vol PAI de golf, el Bloc no i ERPV tampoc. El PSOE i el Bloc volen privatitzar l'aigua potable, i ERPV no. Li faran Mainar i Agustina el casal jove a Serra? A més, s'ha presentat una moció de censura i no s'ha explicat cap programa. Per respecte al poble i als propis votants de cada partit, a més de dir quant de temps hi estarà cadascú a l'alcaldia, caldria aclarir el programa i els objectius. No creus, republicà/ana de calbot?

Anònim ha dit...

L'únic alcalde d'esquerres que ha tingut Simat des de Marcelino ha sigut Sebastián, aixina que busqueu una altra excusa. I que siga bona.

Anònim ha dit...

A vores, açò què és, el món al revés???
ARC IRIS està criticant molt més la moció de censura que el mateix PP!!! què fort!!
Però per favor, si vosaltres mateix es desmarqueu de tot, que romandreu a l´oposició, què tal, que qual....

ai ai... No ens vulgau prendre a tots per "bicoques"!!

Anònim ha dit...

La bicoca la tens tu amb quatre tarats als que anomenes "secció local d'ERPV". El Bloc te'n donarà per davant i per darrere.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

A vore, sisplau. Abans que res. Arc Iris no deixarà entrar més missatges que se n'isquen de mare. Les postures es poden defensar sense faltar.
En segon lloc, Arc Iris va ser el primer partit en oferir un pacte per a la moció de censura amb alcaldia íntegra per al PSPV, com a mal menor, i el Bloc s'hi va oposar. Per tant, tampoc val a dir mentides. Així doncs, Arc Iris no deixarà entrar ni més insults ni més mentides. Gràcies a tothom. La conversa està animada.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

ARC IRIS RECORDA QUE:
L'opinió de la nostra agrupació només està expressada a les notícies de la pàgina principal. Per tant, no ens fem responsables dels comentaris anònims i només ens comprometem a no deixar entrar a aquells que insulten o ataquen la dignitat de les persones. Gràcies per la vostra col.laboració. Heu d'entendre que este mitjà de comunicació és només fruit del voluntarisme.

Anònim ha dit...

Després de veure tot el que està passant, cada vegada tinc més clar que els que més trellat demostren tindre, son els d'Arc Iris.
Continueu informant, i gràcies